Till den trevliga sommarstugan nr 491 i Sydjylland erbjuds en mängd utomhusaktiviteter, t.ex. lektorn och gungor
Den praktfulla poolstugan nr 491 med plats för 30 personer ligger i Sydjylland
Sommarstuga 491 är inredd med en smakfull poolavdelning som har vattenrutschbana, ett stort inbyggt spapad och bastu
Förutom de många timmar som du kan tillbringa i stugans poolavdelning erbjuder lyxstuga 491 även biljard, bordtennis och dart
Lyxstuga 491 för 30 personer har ett stort aktivitetsrum med bl.a. biljard och dart
Sommarstuga 491 är utrustad med egen bar
Köket i lyxstuga nr 491 är utrustat så att ni kan laga mat till 30 personer.
Soffhörnan i lyxstuga 491 i Sydjylland.
Det stora ljusa vardagsrummet i lyxstuga nr 491 för 30.
Ett av de 12 utmärkta sovrummen i lyxstuga nr 491 i Sydjylland.
Några av de 30 sovplatserna finns på loftet i lyxstuga nr 491
Ett av badrummen i lyxstuga nr 491
Lyxstuga nr 491 har en härlig terrass med sköna trädgårdsmöbler för 30 personer.
Njut av en grillkväll på terrassen i lyxstuga nr 491 i Sydjylland
Demo bild Demo bild
Njut av spabadets värme i lyxstuga nr 491 i Sydjylland
Demo bild Demo bild
Njut av bastuvärmen i lyxstuga nr 491 för 30 personer
Förutom de många timmar som du kan tillbringa i stugans poolavdelning erbjuder lyxstuga 491 även många utomhusaktiviteter
Stort utbud av utomhusaktiviteter vid lyxhus nr 491 i Sydjylland.
Stranden i närheten av lyxhus 491.
Besök lyxhus 491 i Sydjylland.
Region / Sydjylland / Mommark / Antal 491

Sommarstuga nr. 491 Mommark, Sydjylland

(14)

Om ni vill fira semester i södra Danmark med gott om plats för familj och vänner passar detta vackra sommarhus utmärkt. Huset har ett fint läge i charmiga Mommark på Als och ligger varken långt från stad eller strand. Lyxhuset ligger på gångavstånd till Mommarks vackra sandstrand där ni både kan bada och gå på långa promenader. Sønderborg ligger inte heller långt bort om ni vill uppleva den lokala kulturen. Här finns både shopping och historiska sevärdheter att besöka. Husets samlingspunkt... Läs mer

Förväntad förbrukning

30 Personer

5 Badrum

12 Sovrum

4 x säng på sovloft

Husdjur är tillåtna

375 Yta

2754 Tomtstorlek

2021 Byggår

Hyrespris/helg från

28 342,00 kr

Inkl. städning

  När vill du åka? Boka
  Din beställning är först bindande när vi har bekräftat din bokning
  Förväntad förbrukning /dag
  Sommar maj - september
  Elektricitet 442 kr
  Uppvärmning 0 kr
  Vatten 253 kr
  Totalt 695 kr
  Vinter oktober - april
  Elektricitet 600 kr
  Uppvärmning 0 kr
  Vatten 286 kr
  Totalt 886 kr
  Den förväntade förbrukningen är en icke-bindande uppskattning baserad på tidigare hyresgästers faktiska förbrukning och aktuella förbrukningspriser. Observera att förbrukningspriserna kan ändras enligt våra hyresvillkor och att förbrukningen varierar beroende på antalet personer, vädret och användningen av husets faciliteter.

  Faciliteter

  Inomhusfaciliteter

  Biljard
  Sauna
  Bordtennis
  Spelkonsol
  Fotbollsspel
  Internet
  XL-kök
  Pool
  Spabad
  Dart
  Bar
  Kakelugn

  Utomhusfaciliteter

  Grill och trädgårdsmöbler
  Gungor och sandlåda
  Multibane
  Uttag till elbil
  Gungor

  Koncept

  Husdjur tillåtna (2 husdjur)
  Rökning ej tillåten
  EnergiSmart
  Ej tillgängligt för ungdomsgrupper

  Här är sommarstugan

  Avstånd till

  500 m till stranden

  4300 m till shopping

  1600 m till restaurang

  8500 m till golf

  Inbjudande poolhus med plats för 30 personer i natursköna Mommark

  Om ni vill fira semester i södra Danmark med gott om plats för familj och vänner passar detta vackra sommarhus utmärkt. Huset har ett fint läge i charmiga Mommark på Als och ligger varken långt från stad eller strand. Lyxhuset ligger på gångavstånd till Mommarks vackra sandstrand där ni både kan bada och gå på långa promenader. Sønderborg ligger inte heller långt bort om ni vill uppleva den lokala kulturen. Här finns både shopping och historiska sevärdheter att besöka.

  Husets samlingspunkt är köksallrummet, där kreativa kockar kan släppa loss i det stora köket. Det har nämligen två ugnar, extra stor spis, två diskmaskiner och två diskhoar. Under tiden kan resten av sällskapet koppla av i soffgruppen eller spela brädspel vid det långa matbordet med plats för 30 personer och med utsikt över poolavdelningen.

  I husets badland kan blötdjuren bränna energi i den 23 m2 stora poolen med vattenrutschbana, motströmsanläggning och romersk trappa. De som är ute efter en mer avkopplande upplevelse och välmående kan prova lyxhusets bubbelpool och bastu för att varva ner från den hektiska vardagen.

  I sommarhusets stora aktivitetsrum finns det stora möjligheter att utmana varandra oavsett ålder. Ni kan tävla i biljard, bordtennis, dart, fotbollsspel och Playstation 4 (kom ihåg att ta med spel). Vem blir vinnaren? Efter tävlingen kan ni släcka törsten i aktivitetsrummets egen bar med kylskåp, där ni kan servera kalla drycker.

  När mörkret faller och det är dags att gå till sängs sker det i sommarhusets 12 dubbelrum, som är fördelade på fyra sovavdelningar med tre rum och badrum i varje. De resterande sex sovplatserna är fördelade på husets två loft, som finns i aktivitetsrummet.

  Vill ni tillbringa tid utomhus kan det ske på lyxhusets stora och delvis övertäckta terrass. Här kan ni njuta av det danska vädret på terrassens många sittplatser. Middagen kan dessutom tillagas här, då sommarhusets grill står klar att använda.

  Alla lyxsommarhus i Mommark har tillgång till ett stort gemensamt lekområde och multiarena utomhus. Här kan barn och de med barnasinnet kvar tillbringa semesterdagarna med att leka i det stora piratskeppet, gunga, åka rutschbana och klättra i klätterställningen. Den grästäckta multiarenan kan användas till fotboll, basket, fottennis, volleyboll och badminton. Vid lekområdet finns också bord och bänkar där de vuxna och övriga åskådare kan mysa och koppla av.

  Inventarier

  • Kylskåp
  • Frys
  • Diskmaskin
  • Mikrovågsugn
  • Kaffemaskin
  • Vattenkokare
  • Tvättmaskin
  • Torktumlare
  • Dammsugare
  • Barnsäng (utan madrass)
  • Barnstol

  Vanliga frågor om denna typ av semesterhus

  Hur avräknas förbrukningen av el, vatten och värme?

  Förbrukningen beräknas baserat på avläsning av mätare vid ankomst/avresa. Du kan se det gällande förbrukningspriset för din vistelse med den hyresgästinloggning som du får när du bokat ett sommarhus.

  Om du behöver ett prisförslag på vistelsen innan du bokar sommarhuset är vårt bokningsteam alltid redo att hjälpa dig. Om du vet hur stort sommarhus du vill hyra, när och hur många gäster ni blir kan vi ge ett prisförslag för er förbrukning.

  Det ska kännas tryggt att hyra ett sommarhus från VillaVilla. Över 90 % av VillaVillas sommarhus är utrustade med värmepump från Vølund, som levererar ungefär 3,5–5 gånger mer värmeenergi som den använder i elenergi. Det innebär att du inte får samma prisökning om elpriserna stiger, jämfört med en vistelse i ett sommarhus med t.ex. element. I husen med luft-vattenvärmepumpar och jordvärme ingår priset för värme dessutom i elavräkningen.

  Måste jag ta med egna handdukar och sängkläder?

  Det är möjligt att köpa paket med sängkläder och två handdukar (en stor och en liten) för 135 DKK per styck. Alternativt kan du ta med egna.

  Måste jag ta med egen ved till kakelugnen?

  Ja, du måste ta med ved till kakelugnen, men det går ofta att köpa lokalt i små mängder. (Observera att inte alla hus har en kakelugn, se husbeskrivningen).

  Måste jag ta med egna spel till PlayStation?

  Ja. Du måste ta med dina egna PlayStation-spel.

  Finns det barnsäng och barnstol?

  Ja. Det finns alltid minst en barnsäng och en barnstol i våra hus. Observera att du måste ta med madrass till barnsängarna.

  Finns det täcken och kuddar i sommarhuset?

  Ja. Det finns alltid täcken och kuddar för det antal personer som huset tillåter. Du måste dock ta med egna täcken och kuddar till barnsängarna.

  Är poolen varm vid ankomsten?

  Ja. Poolen är alltid uppvärmd till 26–29 grader och är redo att användas vid ankomst.

  Sevärdheter i närheten

  Klicka för att läsa mer om områden och stugor i närheten.

  Se alla sevärdheter i området
  Virtuel reality forlystelse i Universe
  Universe
  Universe är en upplevelsepark där du kan lära dig mycket om teknikens och vetenskapens värld. Naturens krafter åskådliggörs för dig...

  Sønderborg Slot
  Sønderborg Slott
  Sønderborg slott har gått från ”trutzburg” till museum. Idag hittar du ett museum om Jyllands historia och en konsertsal i...

  Bussen til Vadehavet
  Nationalpark Vadehavet
  Utforska Vadehavet - ett av världens största tidvattenområden och en del av UNESCO:s världsarv. Två gånger om dagen växlar området...

  Koldinghus Slott
  Koldinghus
  Koldinghus slott är det sista befintliga kungliga slottet på Jylland. Men det har haft fler uppgifter än så. Slottet fungerade...

  Gråsten Slot
  Gråsten Slot
  Gråstens slott har många intressanta historier att berätta. Du kommer själv att få bedöma vilka som hör hemma i fablernas...

  Dybbøl Mølle
  Dybbøl Mølle
  Dybbøl Mølle användas inte längre idag, men kvarnen är mycket populär som museum. I utställningen i kvarnen visas historiska vapen...

  Dybbøl Banke
  Dybbøl Banke
  Res tillbaka i tiden till år 1864 under ett besök på Dybbøl Banke. Här får du lära dig mer om...

  Hyrespris/helg från
  28 342,00 kr
  Inkl. städning
  Din beställning är först bindande när vi har bekräftat din bokning