Region / Sydjylland / Mommark / Antal 531

Sommarstuga nr. 531 Mommark, Sydjylland

Om ni letar efter ett sommarhus där alla generationer kan samlas så behöver ni inte leta mycket längre! Detta lyxhus har... Läs mer

30 Personer

5 Badrum

12 Sovrum

6 x säng på sovloft

Husdjur är tillåtna

375 Yta

3347 Tomtstorlek

2021 Byggår

Hyrespris från/vecka

40 112,00 kr

Inkl. städning

  När vill du åka? Boka
  Din beställning är först bindande när vi har bekräftat din bokning

  Faciliteter

  Inomhusfaciliteter

  Biljard
  Sauna
  Bordtennis
  Spelkonsol
  Fotbollsspel
  Internet
  XL-kök
  Pool
  Spabad
  Dart
  Bar
  Kakelugn

  Utomhusfaciliteter

  Lektorn
  Grill och trädgårdsmöbler
  Trampolin
  Fotbollsmål
  Multibane
  Uttag till elbil
  Gungor

  Koncept

  Husdjur tillåtna (2 husdjur)
  Rökning ej tillåten
  EnergiSmart
  Ej tillgängligt för ungdomsgrupper

  Här är sommarstugan

  Avstånd till

  500 m till stranden

  4300 m till shopping

  1600 m till restaurang

  8500 m till golf

  Hus för 30 personer med massor av aktiviteter i Mommark på Als

  Om ni letar efter ett sommarhus där alla generationer kan samlas så behöver ni inte leta mycket längre!

  Detta lyxhus har nämligen plats för hela 30 personer och är fullt av skoj och trevliga bekvämligheter både ute och inne. Sommarhuset ligger i Mommark på den östliga Als, med ett avstånd till badstranden på endast 500 meter. Området är förutom den fina badstranden känt för sin mysiga och idylliska hamn, som både fungerar som fiske- och småbåtshamn. Inne i sommarhuset kan ni vara säkra på att få många trevliga och roliga timmar, även om vädret inte skulle vara på topp.

  I sommarhusets wellnessavdelning hittar ni nämligen en bubbelpool för 6–8 personer och en bastu, där ni kan värma er ordentligt. Ni kan även ta ett dopp i den stora inomhuspoolen med vattenrutschkana, romersk trappa och motströmsanläggning.

  Aktiviteterna fortsätter i sommarhusets stora aktivitetsrum, där man kan ha familjedueller. Ni kan utlysa mästare i biljard, bordtennis, dart och bordsfotboll och en kall förfriskning kan avnjutas i baren i hörnet. Dessutom kan man ta en paus från festligheterna i rummets soffhörna med tv, en god bok eller PlayStation 4.

  Lyxhuset har ett kombinerat kök och vardagsrum, med ett extra stort kök utrustat med två diskhoar, två ugnar, dubbelspis, två diskmaskiner samt gott om plats i kyl och frys. De stora middagarna kan avnjutas vid det extra långa matbordet, därifrån det är bra utsikt över de som badar i poolen.

  Sommarhuset passar utmärkt för den stora familjen, eller flera familjer som vill åka på semester tillsammans, utan att behöva sova tätt inpå varandra. Sommarhusets tolv sovrum ligger nämligen i fyra olika avdelningar med tre dubbelrum och ett badrum i vardera. Sommarhuset har sammanlagt fem badrum. De resterande sex sovplatserna finns på loftet i aktivitetsrummet (lämpligast för barn och unga).

  På den delvis övertäckta terrassen kan ni grilla, äta tillsammans eller njuta av det fina vädret.

  Alla lyxsommarhus i Mommark har tillgång till ett stort gemensamt lekområde och multiarena utomhus. Här kan barn och de med barnasinnet kvar tillbringa semesterdagarna med att leka i det stora piratskeppet, gunga, åka rutschbana och klättra i klätterställningen. Den grästäckta multiarenan kan användas till fotboll, basket, fottennis, volleyboll och badminton. Vid lekområdet finns också bord och bänkar där de vuxna och övriga åskådare kan mysa och koppla av.

  Inventarier

  • Kylskåp
  • Frys
  • Diskmaskin
  • Mikrovågsugn
  • Kaffemaskin
  • Vattenkokare
  • Tvättmaskin
  • Torktumlare
  • Dammsugare
  • Barnsäng (utan madrass)
  • Barnstol

  Vanliga frågor om denna typ av semesterhus

  Hur avräknas förbrukningen av el, vatten och värme?

  Förbrukningen beräknas baserat på avläsning av mätare vid ankomst/avresa. Du kan se det gällande förbrukningspriset för din vistelse med den hyresgästinloggning som du får när du bokat ett sommarhus.

  Om du behöver ett prisförslag på vistelsen innan du bokar sommarhuset är vårt bokningsteam alltid redo att hjälpa dig. Om du vet hur stort sommarhus du vill hyra, när och hur många gäster ni blir kan vi ge ett prisförslag för er förbrukning.

  Det ska kännas tryggt att hyra ett sommarhus från VillaVilla. Över 90 % av VillaVillas sommarhus är utrustade med värmepump från Vølund, som levererar ungefär 3,5–5 gånger mer värmeenergi som den använder i elenergi. Det innebär att du inte får samma prisökning om elpriserna stiger, jämfört med en vistelse i ett sommarhus med t.ex. element. I husen med luft-vattenvärmepumpar och jordvärme ingår priset för värme dessutom i elavräkningen.

  Måste jag ta med egna handdukar och sängkläder?

  Det är möjligt att köpa paket med sängkläder och två handdukar (en stor och en liten) för 135 DKK per styck. Alternativt kan du ta med egna.

  Måste jag ta med egen ved till kakelugnen?

  Ja, du måste ta med ved till kakelugnen, men det går ofta att köpa lokalt i små mängder. (Observera att inte alla hus har en kakelugn, se husbeskrivningen).

  Måste jag ta med egna spel till PlayStation?

  Ja. Du måste ta med dina egna PlayStation-spel.

  Finns det barnsäng och barnstol?

  Ja. Det finns alltid minst en barnsäng och en barnstol i våra hus. Observera att du måste ta med madrass till barnsängarna.

  Finns det täcken och kuddar i sommarhuset?

  Ja. Det finns alltid täcken och kuddar för det antal personer som huset tillåter. Du måste dock ta med egna täcken och kuddar till barnsängarna.

  Är poolen varm vid ankomsten?

  Ja. Poolen är alltid uppvärmd till 26–29 grader och är redo att användas vid ankomst.

  Sevärdheter i närheten

  Klicka för att läsa mer om områden och stugor i närheten.

  Se alla sevärdheter i området
  Virtuel reality forlystelse i Universe
  Universe
  Universe är en upplevelsepark där du kan lära dig mycket om teknikens och vetenskapens värld. Naturens krafter åskådliggörs för dig...

  Sønderborg Slot
  Sønderborg Slott
  Sønderborg slott har gått från ”trutzburg” till museum. Idag hittar du ett museum om Jyllands historia och en konsertsal i...

  Bussen til Vadehavet
  Nationalpark Vadehavet
  Utforska Vadehavet - ett av världens största tidvattenområden och en del av UNESCO:s världsarv. Två gånger om dagen växlar området...

  Koldinghus Slott
  Koldinghus
  Koldinghus slott är det sista befintliga kungliga slottet på Jylland. Men det har haft fler uppgifter än så. Slottet fungerade...

  Gråsten Slot
  Gråsten Slot
  Gråstens slott har många intressanta historier att berätta. Du kommer själv att få bedöma vilka som hör hemma i fablernas...

  Dybbøl Mølle
  Dybbøl Mølle
  Dybbøl Mølle användas inte längre idag, men kvarnen är mycket populär som museum. I utställningen i kvarnen visas historiska vapen...

  Dybbøl Banke
  Dybbøl Banke
  Res tillbaka i tiden till år 1864 under ett besök på Dybbøl Banke. Här får du lära dig mer om...

  Hyrespris från/vecka
  40 112,00 kr
  Inkl. städning
  Boka Din beställning är först bindande när vi har bekräftat din bokning