Demo bild Demo bild
Demo bild Demo bild
Region / Sydjylland / Mommark / Antal 537

Sommarstuga nr. 537 Mommark, Sydjylland

Detta härliga sommarhus i Mommark är ett nöje att semestra i. Med sovrum och plats för 18 personer har huset... Läs mer

18 Personer

3 Badrum

7 Sovrum

4 x säng på sovloft

Husdjur är tillåtna

242 Yta

1652 Tomtstorlek

2021 Byggår

Hyrespris från/vecka

22 925,00 kr

Inkl. städning

  När vill du åka? Boka
  Din beställning är först bindande när vi har bekräftat din bokning

  Faciliteter

  Inomhusfaciliteter

  Biljard
  Sauna
  Bordtennis
  Spelkonsol
  Fotbollsspel
  Internet
  XL-kök
  Pool
  Spabad
  Dart
  Bar
  Kakelugn

  Utomhusfaciliteter

  Grill och trädgårdsmöbler
  Trampolin
  Multibane
  Uttag till elbil

  Koncept

  Husdjur tillåtna (2 husdjur)
  Rökning ej tillåten
  EnergiSmart
  Ej tillgängligt för ungdomsgrupper

  Här är sommarstugan

  Avstånd till

  500 m till stranden

  4300 m till shopping

  1600 m till restaurang

  8500 m till golf

  Lysande poolhus för 18 personer i Mommark

  Detta härliga sommarhus i Mommark är ett nöje att semestra i. Med sovrum och plats för 18 personer har huset utmärkta förutsättningar för en bra semester i lyxiga omgivningar. Huset ligger i ett trevligt sommarhusområde i en kuperad terräng, där det finns gott om aktiviteter.
  Mommark är en av Als semesterpärlor, och kan förutom den vackra hamnmiljön vid Mommark Marina även stoltsera med en mycket bra badstrand för hela familjen. Det finns en mängd möjligheter i och omkring huset.

  Sommarstugan har sju sovrum och plats för 18 gäster, vilket gör sommarhuset perfekt för en semester med vänner eller för en stor familj. Sovplatserna är uppdelade på två sovavdelningar, vilket gör det utmärkt för större grupper.

  Inuti sommarhuset finns en mängd olika aktiviteter och underhållningsmöjligheter. Ingen gäst kommer att få tråkigt, varken under sommaren eller under vintern. Ett dopp i den 18 m2 stora swimmingpoolen med vattenrutschbana, romersk trappa och motströmsanläggning är möjligt året runt. Alternativt kan ett varmt dopp tas i rummets bubbelpool, och bastun bidrar också till den avslappnade känslan.

  Behöver ni slå er fria och testa era färdigheter inom olika sporter är aktivitetsrummet rätt plats för er. Här kan ni tävla i bordtennis, bordsfotboll, biljard eller dart. Tävlingens domare kan slå sig ner i baren, där det finns både kylskåp och stolar.

  Mitt i sommarhuset ligger det stora köket/allrummet. Från den mysiga soffhörnan nära sommarhusets kakelugn har man utsikt över terrassen och gräsmattan. Från det långa matbordet kan man hålla ett öga på både de som badar i poolen och på måltiden som tillagas. Köket är välutrustat med dubbel spisplats, två ugnar, två diskhoar och två diskmaskiner som gör det lätt och roligt att laga mat till många.

  Om det är bra väder kan ni njuta av den danska sommaren och ha grillkväll på terrassen eller leka i trädgården, där barnen kommer älska den nedgrävda studsmattan.

  Observera att udebilderna är demobilder

  Inventarier

  • Kylskåp
  • Frys
  • Diskmaskin
  • Mikrovågsugn
  • Kaffemaskin
  • Vattenkokare
  • Tvättmaskin
  • Torktumlare
  • Dammsugare
  • Barnsäng (utan madrass)
  • Barnstol

  Vanliga frågor om denna typ av semesterhus

  Hur avräknas förbrukningen av el, vatten och värme?

  Förbrukningen beräknas baserat på avläsning av mätare vid ankomst/avresa. Du kan se det gällande förbrukningspriset för din vistelse med den hyresgästinloggning som du får när du bokat ett sommarhus.

  Om du behöver ett prisförslag på vistelsen innan du bokar sommarhuset är vårt bokningsteam alltid redo att hjälpa dig. Om du vet hur stort sommarhus du vill hyra, när och hur många gäster ni blir kan vi ge ett prisförslag för er förbrukning.

  Det ska kännas tryggt att hyra ett sommarhus från VillaVilla. Över 90 % av VillaVillas sommarhus är utrustade med värmepump från Vølund, som levererar ungefär 3,5–5 gånger mer värmeenergi som den använder i elenergi. Det innebär att du inte får samma prisökning om elpriserna stiger, jämfört med en vistelse i ett sommarhus med t.ex. element. I husen med luft-vattenvärmepumpar och jordvärme ingår priset för värme dessutom i elavräkningen.

  Måste jag ta med egna handdukar och sängkläder?

  Det är möjligt att köpa paket med sängkläder och två handdukar (en stor och en liten) för 135 DKK per styck. Alternativt kan du ta med egna.

  Måste jag ta med egen ved till kakelugnen?

  Ja, du måste ta med ved till kakelugnen, men det går ofta att köpa lokalt i små mängder. (Observera att inte alla hus har en kakelugn, se husbeskrivningen).

  Måste jag ta med egna spel till PlayStation?

  Ja. Du måste ta med dina egna PlayStation-spel.

  Finns det barnsäng och barnstol?

  Ja. Det finns alltid minst en barnsäng och en barnstol i våra hus. Observera att du måste ta med madrass till barnsängarna.

  Finns det täcken och kuddar i sommarhuset?

  Ja. Det finns alltid täcken och kuddar för det antal personer som huset tillåter. Du måste dock ta med egna täcken och kuddar till barnsängarna.

  Är poolen varm vid ankomsten?

  Ja. Poolen är alltid uppvärmd till 26–29 grader och är redo att användas vid ankomst.

  Sevärdheter i närheten

  Klicka för att läsa mer om områden och stugor i närheten.

  Se alla sevärdheter i området
  Virtuel reality forlystelse i Universe
  Universe
  Universe är en upplevelsepark där du kan lära dig mycket om teknikens och vetenskapens värld. Naturens krafter åskådliggörs för dig...

  Sønderborg Slot
  Sønderborg Slott
  Sønderborg slott har gått från ”trutzburg” till museum. Idag hittar du ett museum om Jyllands historia och en konsertsal i...

  Bussen til Vadehavet
  Nationalpark Vadehavet
  Utforska Vadehavet - ett av världens största tidvattenområden och en del av UNESCO:s världsarv. Två gånger om dagen växlar området...

  Koldinghus Slott
  Koldinghus
  Koldinghus slott är det sista befintliga kungliga slottet på Jylland. Men det har haft fler uppgifter än så. Slottet fungerade...

  Gråsten Slot
  Gråsten Slot
  Gråstens slott har många intressanta historier att berätta. Du kommer själv att få bedöma vilka som hör hemma i fablernas...

  Dybbøl Mølle
  Dybbøl Mølle
  Dybbøl Mølle användas inte längre idag, men kvarnen är mycket populär som museum. I utställningen i kvarnen visas historiska vapen...

  Dybbøl Banke
  Dybbøl Banke
  Res tillbaka i tiden till år 1864 under ett besök på Dybbøl Banke. Här får du lära dig mer om...

  Hyrespris från/vecka
  22 925,00 kr
  Inkl. städning
  Boka Din beställning är först bindande när vi har bekräftat din bokning