Den praktfulla poolstugan nr 493 med plats för 24 personer ligger i Sydjylland
Sommarstuga 493 är inredd med en smakfull poolavdelning som har vattenrutschbana, ett stort inbyggt spapad och bastu
Förutom de många timmar som du kan tillbringa i stugans poolavdelning erbjuder lyxstuga 493 även biljard, bordtennis och dart
Lyxstuga 493 för 24 personer har ett stort aktivitetsrum med bl.a. biljard och dart
Köket i lyxstuga nr 493 är utrustat så att ni kan laga mat till 24 personer.
Det stora ljusa vardagsrummet i lyxstuga nr 493 för 24.
Ett av de 9 utmärkta sovrummen i lyxstuga nr 493 i Sydjylland.
Några av de 24 sovplatserna finns på loftet i lyxstuga nr 493
Lyxstuga nr 493 har en härlig terrass med sköna trädgårdsmöbler för 24 personer.
Njut av en grillkväll på terrassen i lyxstuga nr 493 i Sydjylland
Till den trevliga sommarstugan nr 493 i Sydjylland erbjuds en mängd utomhusaktiviteter, t.ex. lektorn och gungor
Förutom de många timmar som du kan tillbringa i stugans poolavdelning erbjuder lyxstuga 493 även många utomhusaktiviteter
Stort utbud av utomhusaktiviteter vid lyxhus nr 493 i Sydjylland.
Stranden i närheten av lyxhus 493.
Region / Sydjylland / Mommark / Antal 493

Sommarstuga nr. 493 Mommark, Sydjylland

(14)

På den natursköna ön Als ligger denna lyxsommarstuga med plats för 24 personer. Här finns möjlighet att fira semester i... Läs mer

24 Personer

4 Badrum

9 Sovrum

6 x säng på sovloft

Husdjur är tillåtna

298 Yta

2265 Tomtstorlek

2021 Byggår

Hyrespris/helg från

17 502,00 kr

Inkl. städning

  När vill du åka? Boka
  Din beställning är först bindande när vi har bekräftat din bokning

  Faciliteter

  Inomhusfaciliteter

  Biljard
  Sauna
  Bordtennis
  Spelkonsol
  Fotbollsspel
  Internet
  XL-kök
  Pool
  Spabad
  Dart
  Bar
  Kakelugn
  Saltvatten pool

  Utomhusfaciliteter

  Lektorn
  Grill och trädgårdsmöbler
  Gungor och sandlåda
  Trampolin
  Multibane
  Uttag till elbil
  Gungor

  Koncept

  Husdjur tillåtna (2 husdjur)
  Rökning ej tillåten
  EnergiSmart
  Ej tillgängligt för ungdomsgrupper

  Här är sommarstugan

  Avstånd till

  500 m till stranden

  4300 m till shopping

  1600 m till restaurang

  8500 m till golf

  Rymligt sommarhus med pool för 24 personer i Mommark på sydöstra Als

  På den natursköna ön Als ligger denna lyxsommarstuga med plats för 24 personer. Här finns möjlighet att fira semester i ett naturskönt landskap, nära vackra stränder och inte långt från staden Sønderborg, där det finns gott om kaféer, restauranger och shoppingmöjligheter. Inuti det rymliga huset finns det gott om aktiviteter att roa sig med.

  De som älskar vatten kan plaska i 20 m2 swimmingpoolen med vattenrutschkana och motströmsanläggning som ni hittar i poolavdelningen. Här kan ni dessutom unna er en stund i den härliga bubbelpoolen och i den varma bastun som ger en stark känsla av välbefinnande och semesteravkoppling.

  Aktiviteterna tar inte slut här. I det stora aktivitetsrummet kan ni släppa loss med bordtennis eller biljard. Här finns också bordsfotboll, dart och Play Station 4. Om du föredrar att vara åskådare eller domare, så har du första parkett från baren i hörnet. Härifrån kan du iaktta matchen samtidigt som du njuter av en kall dryck från barens kylskåp.

  Måltiderna kan avnjutas i köksallrummet som ligger mitt i huset. Här kan familjen samlas runt det långa matbordet i sällskapsrummet där ni också kan koppla av i soffhörnan nära kakelugnen, som gör det extra mysigt under kyligare dagar. Det stora och fina XL-köket är utrustat med både två diskhoar, extra stor spis, två ugnar, två diskmaskiner och gott om kylskåpsplats. Det finns därför ingen anledning att inte utveckla era gastronomiska färdigheter.
  I sommarstugan finns nio sovrum fördelat på tre sovavdelningar med var sitt badrum. Dessutom finns det ett extra badrum i poolområdet. De resterande sex sovplatserna finns på loftet, som passar bäst för yngre gäster.

  Alla lyxsommarhus i Mommark har tillgång till ett stort gemensamt lekområde och multiarena utomhus. Här kan barn och de med barnasinnet kvar tillbringa semesterdagarna med att leka i det stora piratskeppet, gunga, åka rutschbana och klättra i klätterställningen. Den grästäckta multiarenan kan användas till fotboll, basket, fottennis, volleyboll och badminton. Vid lekområdet finns också bord och bänkar där de vuxna och övriga åskådare kan mysa och koppla av.

  Utomhus finns också god möjlighet för att njuta av solskenet eller anordna en grillkväll på den extra stora terrassen. Lyxstugans mindre gäster kan gunga eller bygga sandslott i sandlådan. Terrassen är delvis övertäckt och belagd med plattor, och därför kan ni äta utomhus när vädret tillåter.

  Inventarier

  • Kylskåp
  • Frys
  • Diskmaskin
  • Mikrovågsugn
  • Kaffemaskin
  • Vattenkokare
  • Tvättmaskin
  • Torktumlare
  • Dammsugare
  • Barnsäng (utan madrass)
  • Barnstol

  Vanliga frågor om denna typ av semesterhus

  Hur avräknas förbrukningen av el, vatten och värme?

  Förbrukningen beräknas baserat på avläsning av mätare vid ankomst/avresa. Du kan se det gällande förbrukningspriset för din vistelse med den hyresgästinloggning som du får när du bokat ett sommarhus.

  Om du behöver ett prisförslag på vistelsen innan du bokar sommarhuset är vårt bokningsteam alltid redo att hjälpa dig. Om du vet hur stort sommarhus du vill hyra, när och hur många gäster ni blir kan vi ge ett prisförslag för er förbrukning.

  Det ska kännas tryggt att hyra ett sommarhus från VillaVilla. Över 90 % av VillaVillas sommarhus är utrustade med värmepump från Vølund, som levererar ungefär 3,5–5 gånger mer värmeenergi som den använder i elenergi. Det innebär att du inte får samma prisökning om elpriserna stiger, jämfört med en vistelse i ett sommarhus med t.ex. element. I husen med luft-vattenvärmepumpar och jordvärme ingår priset för värme dessutom i elavräkningen.

  Måste jag ta med egna handdukar och sängkläder?

  Det är möjligt att köpa paket med sängkläder och två handdukar (en stor och en liten) för 135 DKK per styck. Alternativt kan du ta med egna.

  Måste jag ta med egen ved till kakelugnen?

  Ja, du måste ta med ved till kakelugnen, men det går ofta att köpa lokalt i små mängder. (Observera att inte alla hus har en kakelugn, se husbeskrivningen).

  Måste jag ta med egna spel till PlayStation?

  Ja. Du måste ta med dina egna PlayStation-spel.

  Finns det barnsäng och barnstol?

  Ja. Det finns alltid minst en barnsäng och en barnstol i våra hus. Observera att du måste ta med madrass till barnsängarna.

  Finns det täcken och kuddar i sommarhuset?

  Ja. Det finns alltid täcken och kuddar för det antal personer som huset tillåter. Du måste dock ta med egna täcken och kuddar till barnsängarna.

  Är poolen varm vid ankomsten?

  Ja. Poolen är alltid uppvärmd till 26–29 grader och är redo att användas vid ankomst.

  Sevärdheter i närheten

  Klicka för att läsa mer om områden och stugor i närheten.

  Se alla sevärdheter i området
  Virtuel reality forlystelse i Universe
  Universe
  Universe är en upplevelsepark där du kan lära dig mycket om teknikens och vetenskapens värld. Naturens krafter åskådliggörs för dig...

  Sønderborg Slot
  Sønderborg Slott
  Sønderborg slott har gått från ”trutzburg” till museum. Idag hittar du ett museum om Jyllands historia och en konsertsal i...

  Bussen til Vadehavet
  Nationalpark Vadehavet
  Utforska Vadehavet - ett av världens största tidvattenområden och en del av UNESCO:s världsarv. Två gånger om dagen växlar området...

  Koldinghus Slott
  Koldinghus
  Koldinghus slott är det sista befintliga kungliga slottet på Jylland. Men det har haft fler uppgifter än så. Slottet fungerade...

  Gråsten Slot
  Gråsten Slot
  Gråstens slott har många intressanta historier att berätta. Du kommer själv att få bedöma vilka som hör hemma i fablernas...

  Dybbøl Mølle
  Dybbøl Mølle
  Dybbøl Mølle användas inte längre idag, men kvarnen är mycket populär som museum. I utställningen i kvarnen visas historiska vapen...

  Dybbøl Banke
  Dybbøl Banke
  Res tillbaka i tiden till år 1864 under ett besök på Dybbøl Banke. Här får du lära dig mer om...

  Hyrespris/helg från
  17 502,00 kr
  Inkl. städning
  Din beställning är först bindande när vi har bekräftat din bokning