Sommarstugor i Ho nära Blåvand

Hyr en semesterbostad i natursköna Ho här på VillaVilla, där du hittar fantastiska semesterbostäder med pool och spa!
Vart vill du åka?
När vill du åka?
Personer
Prisintervall
Faciliteter
Fler filter

Vi hittade 2 semesterbostäder som matchar din sökning.

Alternativa matcher

Hyra stugor i natursköna Ho

Naturen omkring Ho är mycket allsidig. Ho Klitplantage är ett stort fridlyst landskap med sanddyner och hedar med uppmarkerade vandringsleder och utsiktsplatser. Ho Bugt är ett säreget naturområde med mjuka strandängar. Här finns det möjligheter att till fots komma ända ut på spetsen och se sälarna roa sig i de djupa tidvattendragen och fårorna. 

Under högsäsongen finns en naturbuss med vilken du kan åka på en guidad busstur i området runt Ho och Blåvand, vilket definitivt är väl värt att prova på.

Ho ved Blåvand

Attraktioner och sevärdheter när Ho

Ho kyrka är en gammal och vacker kyrka från mitten av 1400-talet, med bland annat ett tillhörande vapenhus. Inuti kyrkan finns två kyrkskepp, varav det ena sägs vara det äldsta i Norden. 

Ho ligger bara några kilometer från den populära semesterorten Blåvand, med både bra shopping och massor av liv och rörelse. Under högsäsong får du nästan känslan av att ha kommit till sydligare breddgrader.
Den mäktiga Nordsjön och de vita sandstränderna vid Blåvand är definitivt värda ett besök.

Hamnstaden Esbjerg är Danmarks femte största stad, och ligger bara en halvtimmes bilresa från Ho. Här finns både shoppingmöjligheter och bra matställen.

Gillar du lite mer fart och fläkt, ligger Danmarks förmodligen mest kända familjepark, nämligen Legoland, bara 75 kilometer från Ho.

Tirpitz är ett nytt museum nära Blåvand. Det ligger undangömt bland sanddynerna och ger dig en ny och modern museiupplevelse med olika utställningar som passar både barn och vuxna.