Sommarstuga Bjerregård nära Hvide Sande

Hyr ett semesterhus i Bjerregård nära Hvide Sande. Våra stora stugor har lyxiga faciliteter som spa, pool och aktivitetsrum för underhållning.
Vart vill du åka?
När vill du åka?
Personer
Prisintervall
Faciliteter
Fler filter

Vi hittade 5 semesterbostäder som matchar din sökning.

Alternativa matcher

Uthyrning av stora poolhus i Bjerregård vid Hvide Sande

Bjerregård ligger 15 kilometer söder om orten Hvide Sande på Vestjylland. Här känns Nordsjön av under alla årstider. På sommaren inbjuder havet till en tur på stranden och solbad, och på vintern till långa promenader med den friska vinden i ansiktet. 

Det finns goda möjligheter till fiske från hamnen, bryggan eller båt i Hvide Sande, så njut av stämningen vid havet och skäm bort familjen med nyfångad fisk till lunch. Om fångsten skulle utebli så säljs fisketrålarnas fångst av nyfångade räkor och fisk i hamnen.

Bjerregård

Bjerregård

Aktiviteter och sevärdheter nära Bjerregård

Området kring Bjerregård är tack vare den friska västanvinden en favoritplats bland surfare och andra vattensportentusiaster. På Aqua Sports Zone Kabelpark i Hvide Sande har du möjlighet att prova wakeboard och/eller vattenskidor.

Åker ni på semester till Bjerregård under sommarhalvåret och ni besöker Hvide Sande finns det också möjlighet att få följa med på en seglats med bramsegelskonaren Maja. Maja byggdes på ett skeppsvarv i Nederländerna under första världskriget, men finns nu Danmark. Skeppet används nu bara för att ta med turister ut på seglatser.

På vägen tillbaka till ert lyxhus kan ni ta vägen förbi Abelines Gaard, som ligger mellan Bjerregård och Hvide Sande. Det är en skyddad ”strandfogdegård” som är inredd som hembygdsmuseum över Holmsland Klit.

Naturen omkring Bjerregård är mycket varierad, och det finns goda möjligheter att komma ut i naturen både på cykel och till fots.

Se fler aktiviteter på Vestjylland här.

Att hyra ut sommarstugor är vår specialitet

Vi har specialiserat oss på uthyrning av sommarhus, så hos oss kan ni alltid vara säkra på att ni har tillgång till ett stort utbud av sommarstugor. Vi har sommarhus i hela Danmark, norra Tyskland vid Östersjön samt på Öland. Alla våra lyxhus ligger i natursköna områden.