Uthyrning av stora sommarhus med pool och bubbelpool vid Vedersø Klit

Vedersø Klit är ett av de vackraste sommarhusområdena längs Jyllands västkust. Här kan ni känna vinden i håret, få fisk till middag och en mängd trevliga stunder tillsammans med familj och vänner. Vi hyr ut stora, familjevänliga sommarhus med pool, gott om plats och härliga faciliteter. Därmed har ni goda förutsättningar för att på allvar njuta av allt det som Vedersø Klit har att erbjuda.

Vart vill du åka?
När vill du åka?
Personer
Prisintervall
Faciliteter
Fler filter

Vi hittade 3 semesterbostäder som matchar din sökning.

Alternativa matcher

Uthyrning av stora hus med pool vid Vedersø Klit på Danmarks västkust

På VillaVilla hyr vi ut stora, vackra sommarhus med pool i hela Danmark. Därför kommer det nog inte som en överraskning att du och din familj genom oss kan hitta en bra bas och njuta av en härlig, välförtjänt semester längs Danmarks västkust, också vid sommarhusområdet Vedersø Klit. Vedersø Klit som ligger på Jyllands västkust är ett område som är fullt av traditionell, dansk sommarhusstämning.

Med Thorsminde och Nissum Fjord i norr och Søndervig och Ringkøbing Fjord i söder ligger Vedersø Klit mitt på Jyllands västkust. Området är en fin plats att besöka, oavsett när på året ni har semester. På sommaren är Vedersø Klit fullt av glada badgäster överallt ifrån, som flockas till den vita sandstranden genom de gröna sanddynerna. I motsats till sommarmånaderna är vintern vid Vedersø Klit barskare med stora, brusande vågor och isande vindar som ni kan söka lä från i sanddynerna. Höst och vår påminner mycket om varandra och bjuder på härliga skummande vågor. Oavsett årstid bjuder en semester i ett sommarhus vid Vedersø Klit på oförglömliga upplevelser och trevliga stunder tillsammans med familj och vänner.

Lyxiga sommarhus i Vedersø Klit

Stranden vid Vedersø Klit i Västjylland
© Niclas Jessen
Ryttare på stranden vid Vedersø Klit
© Thomas Høyrup Christensen

Härliga faciliteter i familjevänliga sommarhus vid Vedersø Klit

De barska vågorna, det vilda landskapet och de starka vindarna ger de perfekta förutsättningarna för en bra kombination av utomhusaktiviteter och mysiga stunder inomhus. Sommarhusen vi hyr ut vid Vedersø Klit är stora och rymliga men också mysiga, vilket gör dem perfekta för att samla familjen, om ni gärna vill umgås långt från vardagens stress.

Sommarhusen har många härliga faciliteter. I de flesta av sommarhusen finns både aktivitetsrum med massor av spel, såsom bordsfotboll, dart och bordtennis, en poolavdelning med bastu och bubbelpool, ett stort kök, där alla kan vara med och laga mat, samt ett stort vardagsrum med bekväma möbler och en vedspis, som passar perfekt att sitta vid och läsa en god bok. Alla dessa faciliteter gör sommarhusen vid Vedersø Klit till den idealiska platsen att värma kroppen efter en höstpromenad längs stranden med vind i håret eller för att ta en liten paus efter en lång dag ute i solen på sommaren.

Utmärkta utomhusfaciliteter vid Vedersø Klit

Sommarhusen vid Vedersø Klit har en mängd bra faciliteter inomhus, men ni kan också glädja er åt allt det roliga ni kan göra utomhus. Här finns stora gräsplaner där ni kan spela fotboll eller kubb, och många av sommarhusen har också sandlådor och gungställningar där den yngre delen av sällskapet kan roa sig. De vuxna kan hålla ett öga på barnen från terrassen, och sedan njuta av en god drink i trädgårdsmöblerna eller laga kvällsmat på grillen.

Härliga naturupplevelser vid Husby Klitplantage

Sommarhusen omringas av en barsk natur i området vid Vedersø Klit, vilken utgör en stor lekplats för er familjesemester. Husby Klitplantage är ett stort område där ni kan besöka flera olika danska landskapstyper. Här ligger Danmarks västligaste bokskog, och ni kan gå på upptäcktsfärd bland många olika typer av växter, vegetation och svamp. Det finns ett speciellt växtliv i Husby Klitplantage på grund av den växlande jordmånen. Det är ett resultat av plantagens läge mellan Nordsjön och Nissum Fjord. I Husby Klitplantage kan ni både promenera och cykla långa turer på uppmarkerade stigar och besöka alla plantagens vrår. Ni kanske har turen att se en räv, hare eller kronhjort, som alla finns i området. 

Semesterunderhållning för badglada vid Vedersø Klit

De sommarhus vid Vedersø Klit som vi hyr ut hos VillaVilla garanterar badmöjligheter året runt. Stora pooler med motströmsanläggning och vattenrutschkanor finns i utvalda sommarhus, och de flesta husen har dessutom bastu och bubbelpool. Men även om det kan gå vilt till när barnen roar sig i poolen, så är det knappast på samma nivå som Nordsjöns brusande vågor som ger upphov till en mängd roliga aktiviteter året runt. Ett friskt dopp i de vilda vågorna kan vara lockande för några av er, medan andra hellre vill gå en promenad längs stranden, försöka hitta bärnsten eller bygga stora sandslott.

Stranden vid Vedersø Klit har fått Blå Flagg. Det är er garanti för att badvattnet är rent och badstränderna likaså. Dessutom är stranden vid Vedersø Klit bilfri, så ni behöver inte bekymra er om trafiken.

Goda förhållanden för surfing vid sommarhusområdet Vedersø Klit

Vedersø Klit ligger mellan Thorsminde och Nissum Fjord i norr och Søndervig och Ringkøbing Fjord i söder. Det innebär att det finns goda möjligheter att ge järnet med många olika sorters vattensporter. Västkusten är känd bland surfare för att vara den plats i Danmark med de bästa vågorna, men vågorna ska inte skrämma bort er om ni är nybörjare. Det är fina förhållanden för båda erfarna surfare och nybörjare, eftersom det beroende på vind och väder kan finnas både stora och små vågor. Det är dock viktigt att komma ihåg att man alltid ska vara uppmärksam på strömmar, vind och vågor, när man kastar sig ut i Nordsjön. Havet vid Danmarks västkust har nämligen ett rykte om sig att vara oförutsägbart.

Miljövänlig semester utan överraskningar
© Mette Johnsen
Barn på stranden i närheten av Vedersø Klit
© Thomas Høyrup Christensen

Uthyrning av sommarhus vid Vedersø Klit

Jyllands västkust är en av de platser danskarna föredrar att åka på sommarhussemester och det vet vi på VillaVilla. Förutom sommarhusen vid Vedersø Klit hyr vi ut stora, familjevänliga sommarhus längs hela Jyllands västkust. Norrut hyr vi ut sommarhus i Vrist och Vester Husby. Om ni vill åka ännu längre norrut hyr vi också ut många sommarhus i Nordjylland. Om ni hellre åker söderut från Vedersø Klit så har vi ett stort utbud av sommarhus i Søndervig, Vejers, Blåvand, Henne Strand, Ho, Hvide Sande, Houstrup Strand, Bjerregård och Klegod.

Har du något särskilt behov? Då har vi rätt sommarhus för dig!

Sammanlagt hyr vi ut omkring 85 sommarhus på Jyllands västkust, så vi tvivlar inte på att du kan hitta det sommarhus som passar din familj. Flera av sommarhusen som vi hyr ut tar hänsyn till särskilda behov. Det betyder att några av sommarhusen bland annat är rulltstolsanpassade, lämpliga för bebisar eller har uttag för elbil. Om ni har särskilda behov som behöver tas hänsyn till, kan ni gärna titta på översikten över faciliteter som sommarhusen vi hyr ut har.

Om ni har funderingar så finns vi tillgängliga via telefon eller e-post och hjälper er gärna att hitta det sommarhus som passar bäst för er och er familj.