Semesterhus med pool i Vester Husby

Boka din nästa semester här på VillaVilla, där du hittar de vackraste semesterhusen i Vester Husby. Vill du veta mer om stugorna eller läsa mer om området? Läs vidare nedan.
Vart vill du åka?
När vill du åka?
Personer
Prisintervall
Faciliteter
Fler filter

Vi hittade 6 semesterbostäder som matchar din sökning.

Hyra stugor Vester Husby

De stråtäckta husen smälter bra in i naturen i det här området, där både klitter och fjordängar ligger sida om sida med så kallade klittplantager.

I området finns en stark tradition av gårdsbutiker, brukskonst, ljusstöperi och keramiska verkstäder, men har man lust till större shoppingturer är den vackra byn Ringkøbing värd att besöka. Staden med röda tegeltak och den vackra kyrkan mitt på det pittoreska torget, erbjuder nämligen ett stort urval av butiker. Kring de stenlagda smågatorna och den lite större gågatan hittar du ett brett utbud av specialbutiker och mysiga caféer.

Ca 25 km norr om Ringkøbing erbjuder Holstebro, med sina många affärer och breda gågator shopping för även de mest kräsna av oss. H. C Andersen besökte Nr. Vosborg  1859 – vilket är den vackra herrgården från 1530. Den har varit  inspirationskälla för författarens novell ”Historier från sanddynerna” vilket är ett av hans berömda verk.

Vester Husby

Vester Husby

Attraktioner och sevärdheter när Vester Husby

Cirka 20 kilometer från Vester Husby ligger ”Fiske- og Familiepark West”. Parken bjuder in till en hel dag av upplevelser och aktiviteter för hela familjen, med en trevlig djurpark, ny vattenpark och fiske i vackra omgivningar.

Om du vill vara med om en lite annorlunda upplevelse kan du ta dig till Jettes Strudsefarm i Søndervig. Här kan du naturligtvis se strutsar, men också vattenbuffel, emuer från Australien och nanduer från Sydamerika. I gårdsbutiken kan du köpa strutskött, strutsfjädrar och andra specialiteter.

Om du känner för att vara kreativ har du också möjlighet att testa på att dreja i Keramikkens Hus i Ringkøbing.