Bork Legeland

Om du har ett lekfullt barn i dig eller om ni har en yngre skara med er på semestern, ska ni absolut besöka Bork Legeland! Det stora inomhusleklandet bjuder på massor av underhållning och möjligheter för att springa av sig ordentligt, oavsett väder. Roa er med allt ifrån sumobrottning och hoppborg till konster på cirkusarenan och streetfotboll i det 2 500 m2 stora lekparadiset.

En heldag på leklandet

Är ni oroliga för om ni verkligen kan tillbringa hela dagen i Bork Legeland? Det ska ni inte vara. Det stora inomhusleklandet har massor av underhållning, aktiviteter och nöjen som får timmarna att flyga förbi. Om barnen börjar bli uttråkade är det bara att gå vidare till nästa spel eller utmaning. Det finns underhållning för både de små, de mellanstora och de lite större barnen, så att alla kan göra just det som de tycker är roligast och mest utmanande.

Vad du kan uppleva på Bork Legeland

barn
Aktiviteter

Tävla i streethockey eller streetfotboll

Streethockey och streetfotboll passar bra för de större barnen eller tonåringarna. Det går att spela flera tillsammans, eller så kan man utmana varandra och tävla en mot en. Båda spelen kräver god öga-hand-koordination för att göra poäng, och spelar man flera i samma lag så ger båda aktiviteterna goda möjligheter för att träna på både tävlingsinstinkter och laganda.

Skoj för de minsta i bollhavet och på bondgården

Om de allra minsta gästerna vill ha något lite mindre våldsamt, eller om de inte är helt säkra på egna ben ännu, kan de istället besöka bondgården. Enggarden är ett temaområde för de minsta upp till 3-årsåldern, där de kan leka bönder, köra traktor och plöja åkrar. Fantasin får löpa fritt och det finns massor av ”arbete” att stå i. Efteråt kan ni hoppa i det stora bollhavet fyllt av färgglada bollar, där framförallt motoriken utmanas för de små.

Ge järnet i hoppborgen och på studsmattorna

I hoppborgen och på studsmattorna kan du verkligen få utlopp för lite av den energi som har byggts upp under dagarna i sommarstugan. Bork Legeland har sex olika studsmattor som alla har säkerhetsnät runt sig, vilket gör dem mycket säkra att hoppa och leka på. Hoppborgen är rätt livlig, men kan användas av barn i alla åldrar. Den har ett grävmaskintema och avslutas med en rutschbana.

Trampoliner
leka

Leken tar aldrig slut

Det finns massvis av andra roliga aktiviteter att ta sig an på Bork Legeland. Sumobrottning, curling, cirkus, aeroball, utklädning, fitness, hinderbana, gladiatorbrottning, klätterborg, spelmaskiner och mycket, mycket mer. Har man som vuxen fått nog av tjo och tjim, så finns det ett barnfritt vilorum för de vuxna med massagebollar, massagestolar, tidningar och soffor, där man kan njuta av en lugn stund fullt ut.

Bil