Semesterhus med pool i Vejers

Vi har en stor och rymlig sommarstuga i Vejers, där faciliteterna är toppklassiga. Sommarhusen har en fin pool och ett aktivitetsrum.
Vart vill du åka?
När vill du åka?
Personer
Prisintervall
Faciliteter
Fler filter

Vi hittade 5 semesterbostäder som matchar din sökning.

Alternativa matcher

Hyra stugor Vejers

Den charmerande badorten vid Nordsjön med den oändliga sandstranden, den rena luften, de stora sanddynerna och imponerande hedarna i området mycket attraktivt för alla årstider.

Den vita breda sandstranden med fin sand och sanddyner är blåflaggad. Bilkörning är tillåten på den södra delen av stranden. Hela området runt Vejers Strand är idealiskt för vandring, cykling och ridning oavsett årstid.

Vejers ligger nära Blåvand, vilket är en trevlig stad med dagligvaruhandel, specialbutiker, ljusstöperi, bolchekokeri, konstgallerier och flertalet restauranger.

Vejers

Vejers Vestjylland

Attraktioner och sevärdheter när Vejers

Tycker någon i familjen eller bland vännerna om att fiska? Då finns det bra möjligheter till detta här. Det kan fiskas direkt från kusten och i insjön Grærup.

Från den 39 meter höga fyren vid Blåvandshuk, byggd 1900, kan man uppleva  en spektakulär utsikt över Nordsjön.

En attraktion nära Vejers är Blåvand Zoo. Här hittar du ett brett utbud av exotiska djur, djur att klappa och sällskapsdjur. Det är utan tvekan en att de mer charmiga attraktionerna i Vejers och närområdet, så ett besök kan definitivt rekommenderas.

Om du har lust att spela en runda golf finns det en golfbana i Henne, cirka 20 kilometer från Vejers Strand.