Region / Vestjylland / Vejers / Antal 533

Sommarstuga nr. 533 Vejers, Vestjylland

I det västjyska semesterparadiset Vejers Strand ligger detta utmärkta poolhus för 14 personer. Med under en kilometer till Nordsjön, en... Läs mer

14 Personer

2 Badrum

5 Sovrum

4 x säng på sovloft

Husdjur är tillåtna

182 Yta

2125 Tomtstorlek

2022 Byggår

Hyrespris från/vecka

22 062,00 kr

Inkl. städning

  När vill du åka? Boka
  Din beställning är först bindande när vi har bekräftat din bokning

  Faciliteter

  Inomhusfaciliteter

  Biljard
  Bordtennis
  Spelkonsol
  Internet
  Pool

  Utomhusfaciliteter

  Lektorn
  Grill och trädgårdsmöbler
  Trampolin
  Sauna
  Utomhusspa
  Uttag till elbil
  Gungor

  Koncept

  Husdjur tillåtna (2 husdjur)
  Rökning ej tillåten
  Ej tillgängligt för ungdomsgrupper

  Här är sommarstugan

  Avstånd till

  850 m till stranden

  550 m till shopping

  600 m till restaurang

  10000 m till golf

  Välinrett lyxhus i semesteridyll vid Vejers Strand

  I det västjyska semesterparadiset Vejers Strand ligger detta utmärkta poolhus för 14 personer. Med under en kilometer till Nordsjön, en kort promenad för att köpa glass i närområdet och endast åtta kilometer till semesterorten Blåvand är det svårt att hitta bättre förutsättningar. På den egna tomten fortsätter semesterstämningen, när den idylliska vackra trädgården i det etablerade semesterområdet möter den stilrena och trevliga inredningen i sommarstugan.

  Om det är bra väder är det svårt att slita sig från sommarhusets stora terrass. Här finns gott om plats att umgås, äta och koppla av, även under tak om vädret inte är lika bra. Här kan ni förbereda middagen på grillen och njuta av den friska luften medan barnen har det trevligt i hörnet av terrassen, där loungeområdet ligger.

  En av de trevligaste platserna är bubbelpoolen, där ni kan ta ett varmt dopp i den friska luften. När kroppen är mör av det varma vattnet kan den härliga avslappnade känslan fortsätta i utomhusbastun, som tillsammans med utomhusbubbelpoolen utgör terrassens egna spaavdelning.

  Om dagen istället är upplagd för välmående och underhållning är poolavdelningen rätt plats. Huset har nämligen, utöver wellnessavdelningen utomhus, en inomhuspool med romersk trappa och motströmsanläggning.
  När ni har simmat klart kan ni tävla i husets aktivitetsrum. Här kan ni spela biljard eller bordtennis på det kombinerade bordet.

  Dagens många aktiviteter kan göra er hungriga, och då är sommarhusets välutrustade kök svaret. Här finns gott om plats för flera att laga mat och sedan njuta av resultatet tillsammans vid det stora matbordet mitt i rummet. Vid köket hittar ni även husets soffavdelning. Här kan ni tillbringa kvällen i bekväma möbler och med en brasa i bakgrunden.

  Med mätta magar kan ni tryggt gå till sängs i ett av sommarhusets fem dubbelrum. De sista fyra sovplatserna finns på loftet, där de yngre gästerna brukar tycka om att övernatta.

  Inventarier

  • Kylskåp
  • Frys
  • Diskmaskin
  • Mikrovågsugn
  • Kaffemaskin
  • Vattenkokare
  • Tvättmaskin
  • Torktumlare
  • Dammsugare
  • Barnsäng (utan madrass)
  • Barnstol

  Sevärdheter i närheten

  Klicka för att läsa mer om områden och stugor i närheten.

  Se alla sevärdheter i området
  Vandre par i Nationalparken
  Nationalpark Thy
  Nationalparken Thy ligger i ett brett bälte på Nordjyllands västkust. Det är ovanlig natur här på grund av den speciella...

  Fyr på Jyllands västkust
  Jernkysten
  Järnkusten är namnet på sträckan mellan Thyborøn och Hvide Sande, där många fartyg strandade, förliste eller råkade ut för andra...

  Bork Legeland
  Bork Legeland
  Låt ungarna släppa loss på det stora inomhusleklandet Bork Legeland. Leklandet bjuder på timmar av underhållning för både stora och...

  Legoland
  Legoland
  Legoklossar så långt ögat kan nå. Detta kan du uppleva tillsammans med dina barn på Legoland i Billund. De mer...

  Hyrespris från/vecka
  22 062,00 kr
  Inkl. städning
  Boka Din beställning är först bindande när vi har bekräftat din bokning