Sommarstugor med pool i Vrist och Vejlby Klit

Hitta rätt semesterhus i Vrist och Vejlby Klit. VillaVilla erbjuder stora semesterhus där hela familjen kan vara med.
Vart vill du åka?
När vill du åka?
Personer
Prisintervall
Faciliteter
Fler filter

Vi hittade 4 semesterbostäder som matchar din sökning.

Alternativa matcher

Hyra stugor Vrist

Stranden vid Vrist är en barnvänlig sandstrand med höga sanddyner och Blå Flagg. Här kan man njuta av den orörda naturen med ”högt till tak”, vilket innebär en varierande natur med både hav, fjord, sjö, breda landskap och ett rikt fågelliv. För metaren finns gott om möjligheter att fiska både i havet, viken eller i Vejlby Dune fiskesjö.

Vrist

Vrist, Nordvestjylland

Attraktioner och sevärdheter när Vrist

Danmarks största fästning med resterna av 64 bunkrar från 2: a världskriget kan upplevas vid Thyborøn Fæstningen.

”Sneglehuset” i Thyborøn är också värt ett besök. Huset är dekorerat både på insidan och utsidan med miljontals skal, och rymmer på samma gång Danmarks största samling av flaskfartyg.

Om du vill ta en bit mat kan vi rekommendera att du besöker ”De Røde Barakker” där den upp- och nedvända fiskebåten Mallemukken finns, samt ett kafé och restaurang.

JyllandsAkvariet kan du klappa en haj på huvudet, röra en rocka på ryggen och lära dig skillnaden mellan plattfiskarna. Det finns också en sandstrand inomhus med bärnsten.

JyllandsAkvariet anordnar dessutom många guidade turer utanför byggnaden året om. Det finns till exempel sälsafari med båt, natursafari med traktorbuss, bärnstenssafari (med bärnstensgaranti) och ostronsafari i den västliga Limfjorden.

Ni kan också ta en tur i Kystcentret, som är ett upplevelsecentrum där man kan leka med sand, vatten och vind.