Stora fritidshus i Klegod

Våra stora semesterhus i Klegod erbjuder plats för hela familjen och möjlighet att bada i en egen pool.
Vart vill du åka?
När vill du åka?
Personer
Prisintervall
Faciliteter
Fler filter

Vi hittade 4 semesterbostäder som matchar din sökning.

Alternativa matcher

Stora, härliga sommarstugor i Klegod

På den jyska västkusten ligger Klegod i förlängning av Søndervig i söder. Klegod ligger vid Nordsjön, där ni kan leka i stora vågor eller betrakta dem från den breda sandstranden som ligger vid vattnet. Runt Klegod finns många vackra naturområden och därför passar området utmärkt som semesterstad för dig som gillar att semestra i lugna, vackra omgivningar, särskilt om cykeln eller vandringskängorna är med.

Utforska naturen kring Klegod. Området ligger i Holmsland Klit, vilket utgör området mellan Nordsjön och Ringkøbing Fjord. Här finns många fridlysta områden med sanddyner och området passar även bra för vattensporter, eftersom både hav och fjord finns i närheten.

De breda stränderna erbjuder timvis med underhållning för barnfamiljer, då de kan bygga sandslott och spela fotboll. Det finns också goda möjligheter att bada, men om ni har med er barn kan det vara en bra idé att åka de fem kilometrarna till Søndervig. Här finns det livräddare från TrygFonden på plats från slutet av juni till mitten av augusti.

Klegod

Klegod strand i Vestjylland

Sevärdheter och attraktioner i närheten av Klegod

Om ni åker från Klegod till Søndervig bör ni stanna till vid den årliga sandskulpturfestivalen. Festivalen presenterar varje år stora sandskulpturer med ett bestämt tema och är populär bland barn. En annan barnvänlig aktivitet i närheten är Lyngvid Fyr. Här kan hela familjen ta sig upp för trappstegen till toppen av fyren, varifrån ni får en vacker utsikt över både havet, fjorden och landskapet med sanddyner.

Restauranger, kaféer och aktiviteter som bowling finns det gott om i Søndervig. Här ligger dessutom butiker som har öppet året runt.