Den behagliga spastugan nr 724 med plats för 10 personer ligger i Tyskland
Förutom de många timmar som du kan tillbringa i stugans poolavdelning erbjuder lyxstuga 724 även biljard, bordtennis och dart
Lyxstuga 724 för 10 personer har ett stort aktivitetsrum med bl.a. biljard och dart
Aktivitetsrum i lyxstuga nr 724 med 4 sovrum och plats för 10 personer.
Tävla i sommarhusets aktivitetsrum när ni besöker lyxhus nr 724 i Tyskland.
Det stora ljusa vardagsrummet i lyxstuga nr 724 för 10.
Lyxstuga nr 724 har ett fantastiskt vardagsrum.
Vardagsrummet i lyxstuga nr. 724 har plats för 10 personer.
Köket i lyxstuga nr 724 är utrustat så att ni kan laga mat till 10 personer.
Köket i lyxstuga nr 724 är generöst inrett.
Njut av spabadets värme i lyxstuga nr 724 i Tyskland
Njut av bastuvärmen i lyxstuga nr 724 för 10 personer
Ett av badrummen i lyxstuga nr 724
Ett av de 4 utmärkta sovrummen i lyxstuga nr 724 i Tyskland.
Några av de 10 sovplatserna finns på loftet i lyxstuga nr 724
Stranden i närheten av lyxhus 724.
Den vackra stranden i närheten av lyxhus 724 vid Tyskland.
Stranden i närheten av lyxhus #house number# i Tyskland bjuder in till en promenad.
Lyxstuga nr 724 har en härlig terrass med sköna trädgårdsmöbler för 10 personer.
Region / Tyskland / Olpenitz / Antal 724

Sommarstuga nr. 724 Olpenitz, Tyskland

(10)

Östersjöorten Olpenitz har en egen badvik med en härlig sandstrand. Den långa strandpromenaden med storslagen utsikt över Olpenitz marina lockar till sköna promenader (området är ännu under konstruktion). Vid Östersjön erbjuds flera aktiviteter, allt från beachvolleyboll till båtturer. I huset i denna Östersjöort kommer du definitivt att få uppleva en omväxlande semester. Detta lyxhus har plats för 10 personer och 2 sällskapsdjur. Det rymliga semesterhuset passar perfekt för semestrande vänner såväl som för familjer. Det ljusa vardagsrummet med matplats erbjuder tillräckligt... Läs mer

Förväntad förbrukning

10 Personer

2 Badrum

4 Sovrum

2 x säng på sovloft

Husdjur är tillåtna

136 Yta

Tomtstorlek

2018 Byggår

Hyrespris/helg från

9 086,00 kr

Inkl. städning

  När vill du åka? Boka
  Din beställning är först bindande när vi har bekräftat din bokning
  Förväntad förbrukning /dag
  Sommar maj - september
  Tyvärr har vi inte möjlighet att beräkna den förväntade förbrukningen. Du är välkommen att kontakta oss.
  Vinter oktober - april
  Elektricitet 37 kr
  Uppvärmning 124 kr
  Vatten 31 kr
  Totalt 192 kr
  Den förväntade förbrukningen är en icke-bindande uppskattning baserad på tidigare hyresgästers faktiska förbrukning och aktuella förbrukningspriser. Observera att förbrukningspriserna kan ändras enligt våra hyresvillkor och att förbrukningen varierar beroende på antalet personer, vädret och användningen av husets faciliteter.

  Faciliteter

  Inomhusfaciliteter

  Biljard
  Sauna
  Bordtennis
  Spelkonsol
  Fotbollsspel
  Spabad
  Dart
  Bar
  Kakelugn

  Utomhusfaciliteter

  Grill och trädgårdsmöbler
  Uttag till elbil

  Koncept

  Husdjur tillåtna (2 husdjur)
  Rökning ej tillåten
  Ej tillgängligt för ungdomsgrupper

  Här är sommarstugan

  Avstånd till

  1200 m till stranden

  450 m till shopping

  500 m till restaurang

  Vackert semesterhus i Olpenitz för din semester vid Östersjön

  Östersjöorten Olpenitz har en egen badvik med en härlig sandstrand. Den långa strandpromenaden med storslagen utsikt över Olpenitz marina lockar till sköna promenader (området är ännu under konstruktion). Vid Östersjön erbjuds flera aktiviteter, allt från beachvolleyboll till båtturer. I huset i denna Östersjöort kommer du definitivt att få uppleva en omväxlande semester.

  Detta lyxhus har plats för 10 personer och 2 sällskapsdjur. Det rymliga semesterhuset passar perfekt för semestrande vänner såväl som för familjer. Det ljusa vardagsrummet med matplats erbjuder tillräckligt med plats för trevliga stunder tillsammans. I soffhörnan finns bekväma sittmöbler och en platt-TV med kabel- och satellitkanaler. I vardagsrummet finns dessutom en braskamin för kyliga dagar och en mysig fåtölj. Mat- och köksdelen i semesterhuset gör det möjligt att umgås medan man lagar mat. Några kan förbereda maten på den moderna kökshalvön medan andra kan duka bordet samtidigt som alla kan umgås.

  Från vardagsrummet och matplatsen kommer du ut till den stora och delvis täckta terrassen. Här finns både möbler och en grill. Till vardagsrumsdelen gränsar också aktivitetsrummet med ett stort utbud av spel- och lekmöjligheter. Här kan du spela bordsfotboll, bordtennis, biljard och dart. Under tiden kan de andra gästerna slå sig ner på barstolarna vid bardisken och heja på. Tack vare køl finns alltid iskalla drycker inom räckhåll. I det lyxigt utrustade semesterhuset finns också ett PlayStation 4 för virtuell spelglädje.

  Bakom aktivitetsrummet ligger en av sovavdelningarna med sammanlagt tre dubbelrum, samt ett badrum med dusch och toalett. Denna sovplats passar särskilt för föräldrar och par. Ytterligare sovplatser finns i tvåbäddsrummet intill husets hall. På andra sidan hallen ligger lyxhusets andra badrum. Detta är betydligt större än det första och har inte bara dusch och toalett, utan också en skön bubbelpool och en trevlig bastu. Ytterligare två sovplatser finns på husets vind och är särskilt lämpade för barn.

  De storslagna faciliteterna i detta lyxiga semesterhus garanterar att stämningen hos alla kommer att vara på topp även under dagar med sämre väder. Få ut det mesta av din semester genom att boka detta semesterhus med fantastiska faciliteter för din nästa resa till Östersjön.

  Inventarier

  • Kylskåp
  • Frys
  • Diskmaskin
  • Mikrovågsugn
  • Kaffemaskin
  • Vattenkokare
  • Tvättmaskin
  • Torktumlare
  • Dammsugare
  • Barnsäng (utan madrass)
  • Barnstol

  Vanliga frågor om denna typ av semesterhus

  Hur avräknas förbrukningen av el, vatten och värme?

  Förbrukningen beräknas baserat på avläsning av mätare vid ankomst/avresa. Du kan se det gällande förbrukningspriset för din vistelse med den hyresgästinloggning som du får när du bokat ett sommarhus.

  Om du behöver ett prisförslag på vistelsen innan du bokar sommarhuset är vårt bokningsteam alltid redo att hjälpa dig. Om du vet hur stort sommarhus du vill hyra, när och hur många gäster ni blir kan vi ge ett prisförslag för er förbrukning.

  Det ska kännas tryggt att hyra ett sommarhus från VillaVilla. Över 90 % av VillaVillas sommarhus är utrustade med värmepump från Vølund, som levererar ungefär 3,5–5 gånger mer värmeenergi som den använder i elenergi. Det innebär att du inte får samma prisökning om elpriserna stiger, jämfört med en vistelse i ett sommarhus med t.ex. element. I husen med luft-vattenvärmepumpar och jordvärme ingår priset för värme dessutom i elavräkningen.

  Måste jag ta med egna handdukar och sängkläder?

  Det är möjligt att köpa paket med sängkläder och två handdukar (en stor och en liten) för 135 DKK per styck. Alternativt kan du ta med egna.

  Måste jag ta med egen ved till kakelugnen?

  Ja, du måste ta med ved till kakelugnen, men det går ofta att köpa lokalt i små mängder. (Observera att inte alla hus har en kakelugn, se husbeskrivningen).

  Måste jag ta med egna spel till PlayStation?

  Ja. Du måste ta med dina egna PlayStation-spel.

  Finns det barnsäng och barnstol?

  Ja. Det finns alltid minst en barnsäng och en barnstol i våra hus. Observera att du måste ta med madrass till barnsängarna.

  Finns det täcken och kuddar i sommarhuset?

  Ja. Det finns alltid täcken och kuddar för det antal personer som huset tillåter. Du måste dock ta med egna täcken och kuddar till barnsängarna.

  Sevärdheter i närheten

  Klicka för att läsa mer om områden och stugor i närheten.

  Se alla sevärdheter i området
  Schlei Nordlicht
  Sejlture på Slien
  Den lilla byn Kappeln väntar på dig med fina kyrkor, kvarnar och historiska byggnader. Byn är också utgångspunkten för en...

  Naturparken Slien
  Naturparken Slien
  Oavsett om du gillar vandring eller att bada, kommer Naturpark Slien att hänföra dig. Även cykelleder finns markerade och om...

  Sevärdheter i Hansa-Park
  Hansa-Park
  Med attraktioner som ”Kärnans ed” eller ”Förbannelsen från Novgorod” lockar Hansa-Park inte längre bara gäster från Norden, utan även internationella...

  Hyrespris/helg från
  9 086,00 kr
  Inkl. städning
  Din beställning är först bindande när vi har bekräftat din bokning