Den behagliga spastugan nr 722 med plats för 10 personer ligger i Tyskland
Njut av spabadets värme i lyxstuga nr 722 i Tyskland
Njut av bastuvärmen i lyxstuga nr 722 för 10 personer
Förutom de många timmar som du kan tillbringa i stugans poolavdelning erbjuder lyxstuga 722 även biljard, bordtennis och dart
Det stora ljusa vardagsrummet i lyxstuga nr 722 för 10.
Lyxstuga nr 722 har ett fantastiskt vardagsrum.
Vardagsrummet i lyxstuga nr. 722 har plats för 10 personer.
Köket i lyxstuga nr 722 är utrustat så att ni kan laga mat till 10 personer.
Ett av de 4 utmärkta sovrummen i lyxstuga nr 722 i Tyskland.
Några av de 10 sovplatserna finns på loftet i lyxstuga nr 722
Stranden i närheten av lyxhus 722.
Den vackra stranden i närheten av lyxhus 722 vid Tyskland.
Stranden i närheten av lyxhus #house number# i Tyskland bjuder in till en promenad.
Lyxstuga nr 722 har en härlig terrass med sköna trädgårdsmöbler för 10 personer.
Region / Tyskland / Olpenitz / Antal 722

Sommarstuga nr. 722 Olpenitz, Tyskland

Väntar på utvärderingar

En semester längs med tyska Östersjökusten har många fördelar. Här kan du njuta av mysiga byar, underbara sandstränder och en naturpark med vattendrag, åkrar, fält och vackra skogar som passar perfekt för långa promenader tillsammans med dina fyrfota vänner. I Östersjöorten Olpenitz väntar detta semesterhus som inte bara har plats för 2 husdjur utan också erbjuder en hel del lyx (området är ännu under konstruktion). Medan hundarna njuter av mycket tid utomhus står fyra sovrum och ytterligare två sovplatser på... Läs mer

Förväntad förbrukning

10 Personer

2 Badrum

4 Sovrum

2 x säng på sovloft

Husdjur är tillåtna

136 Yta

Tomtstorlek

2018 Byggår

Hyrespris/helg från

9 086,00 kr

Inkl. städning

  När vill du åka? Boka
  Din beställning är först bindande när vi har bekräftat din bokning
  Förväntad förbrukning /dag Tyvärr kan vi inte beräkna den förväntade förbrukningen för detta hus. Vänligen kontakta oss om du vill ha en uppskattning.

  Faciliteter

  Inomhusfaciliteter

  Biljard
  Sauna
  Bordtennis
  Spelkonsol
  Fotbollsspel
  Internet
  Spabad
  Dart
  Bar
  Kakelugn

  Utomhusfaciliteter

  Grill och trädgårdsmöbler
  Gungor och sandlåda
  Uttag till elbil

  Koncept

  Husdjur tillåtna (2 husdjur)
  Rökning ej tillåten
  Ej tillgängligt för ungdomsgrupper

  Här är sommarstugan

  Avstånd till

  1200 m till stranden

  450 m till shopping

  500 m till restaurang

  Drömlikt semesterhus vid Östersjön med bastu för 10 personer

  En semester längs med tyska Östersjökusten har många fördelar. Här kan du njuta av mysiga byar, underbara sandstränder och en naturpark med vattendrag, åkrar, fält och vackra skogar som passar perfekt för långa promenader tillsammans med dina fyrfota vänner. I Östersjöorten Olpenitz väntar detta semesterhus som inte bara har plats för 2 husdjur utan också erbjuder en hel del lyx (området är ännu under konstruktion).

  Medan hundarna njuter av mycket tid utomhus står fyra sovrum och ytterligare två sovplatser på vinden till förfogande för de tvåbenta gästerna. Barnen älskar att ha sitt eget lilla krypin på vinden, där de på kvällen kan ligga under täcket och berätta historier för varandra. Föräldrarna och de andra paren kan dra sig tillbaka i de mysiga dubbelrummen, som ligger intill badrummet med dusch och toalett.

  Tonåringarna har det bäst i tvåbäddsrummet i andra änden av huset, så att inga diskussioner om rätt musiksmak måste föras under semestern. Där finns också ytterligare ett badrum, som mer påminner om ett wellnesstempel. Bastun och bubbelpoolen bjuder in till varma avkopplande timmar.

  I det stora vardagsrummet med matplats kan en gemensam frukost avnjutas. Köket och mathörnan är utformade så att gästerna som lagar mat i köket enkelt kan kommunicera med de som redan sitter vid matbordet. Moderna köksredskap gör matlagningen mycket enkel och det finns också en kaffemaskin för en rykande kopp på morgonen. Vardagsrummet sitter ihop med köket och här kan du prata, läsa, göra upp utflyktsplaner eller titta på en bra film.

  Aktivitetsrummet i lyxhuset erbjuder så många olika möjligheter att alla gäster hittar något som passar. Spela en biljard- eller bordsfotsbollsmatch, kasta pilar på darttavlan eller spela på PlayStation 4-konsolen när det inte finns någon lekkamrat. I pauserna mellan de spännande spelen står en bar med kylskåp till ditt förfogande. En uppfriskande drink ger energi för en ny runda.

  På den stora delvis täckta terrassen kan ni inta era måltider. Där finns allt vad som behövs för ett grillparty: grill och trädgårdsmöbler.

  Inventarier

  • Kylskåp
  • Frys
  • Diskmaskin
  • Mikrovågsugn
  • Kaffemaskin
  • Vattenkokare
  • Tvättmaskin
  • Torktumlare
  • Dammsugare
  • Barnsäng (utan madrass)
  • Barnstol

  Vanliga frågor om denna typ av semesterhus

  Hur avräknas förbrukningen av el, vatten och värme?

  Förbrukningen beräknas baserat på avläsning av mätare vid ankomst/avresa. Du kan se det gällande förbrukningspriset för din vistelse med den hyresgästinloggning som du får när du bokat ett sommarhus.

  Om du behöver ett prisförslag på vistelsen innan du bokar sommarhuset är vårt bokningsteam alltid redo att hjälpa dig. Om du vet hur stort sommarhus du vill hyra, när och hur många gäster ni blir kan vi ge ett prisförslag för er förbrukning.

  Det ska kännas tryggt att hyra ett sommarhus från VillaVilla. Över 90 % av VillaVillas sommarhus är utrustade med värmepump från Vølund, som levererar ungefär 3,5–5 gånger mer värmeenergi som den använder i elenergi. Det innebär att du inte får samma prisökning om elpriserna stiger, jämfört med en vistelse i ett sommarhus med t.ex. element. I husen med luft-vattenvärmepumpar och jordvärme ingår priset för värme dessutom i elavräkningen.

  Måste jag ta med egna handdukar och sängkläder?

  Det är möjligt att köpa paket med sängkläder och två handdukar (en stor och en liten) för 135 DKK per styck. Alternativt kan du ta med egna.

  Måste jag ta med egen ved till kakelugnen?

  Ja, du måste ta med ved till kakelugnen, men det går ofta att köpa lokalt i små mängder. (Observera att inte alla hus har en kakelugn, se husbeskrivningen).

  Måste jag ta med egna spel till PlayStation?

  Ja. Du måste ta med dina egna PlayStation-spel.

  Finns det barnsäng och barnstol?

  Ja. Det finns alltid minst en barnsäng och en barnstol i våra hus. Observera att du måste ta med madrass till barnsängarna.

  Finns det täcken och kuddar i sommarhuset?

  Ja. Det finns alltid täcken och kuddar för det antal personer som huset tillåter. Du måste dock ta med egna täcken och kuddar till barnsängarna.

  Sevärdheter i närheten

  Klicka för att läsa mer om områden och stugor i närheten.

  Se alla sevärdheter i området
  Schlei Nordlicht
  Sejlture på Slien
  Den lilla byn Kappeln väntar på dig med fina kyrkor, kvarnar och historiska byggnader. Byn är också utgångspunkten för en...

  Naturparken Slien
  Naturparken Slien
  Oavsett om du gillar vandring eller att bada, kommer Naturpark Slien att hänföra dig. Även cykelleder finns markerade och om...

  Sevärdheter i Hansa-Park
  Hansa-Park
  Med attraktioner som ”Kärnans ed” eller ”Förbannelsen från Novgorod” lockar Hansa-Park inte längre bara gäster från Norden, utan även internationella...

  Hyrespris/helg från
  9 086,00 kr
  Inkl. städning
  Din beställning är först bindande när vi har bekräftat din bokning