Region / Tyskland / Krakow am See / Antal 758

Sommarstuga nr. 758 Krakow am See, Tyskland

Detta elegant inredda Skanlux sommarhus i det nyetablerade fritidshusområdet Krakow am See erbjuder plats för 22 personer. Här står ingenting... Läs mer

22 Personer

4 Badrum

9 Sovrum

4 x säng på sovloft

Husdjur är tillåtna

298 Yta

Tomtstorlek

2023 Byggår

Hyrespris från/vecka

23 200,00 kr

Inkl. städning

  När vill du åka? Boka
  Din beställning är först bindande när vi har bekräftat din bokning

  Faciliteter

  Inomhusfaciliteter

  Biljard
  Sauna
  Bordtennis
  Fotbollsspel
  XL-kök
  Pool
  Spabad
  Dart
  Bar

  Utomhusfaciliteter

  Grill och trädgårdsmöbler

  Koncept

  Husdjur tillåtna (2 husdjur)
  Rökning ej tillåten
  EnergiSmart
  Ej tillgängligt för ungdomsgrupper

  Här är sommarstugan

  Avstånd till

  2500 m till stranden

  3000 m till shopping

  350 m till restaurang

  4700 m till golf

  Sommarhus av hög kvalitet med pool i Krakow am See

  Detta elegant inredda Skanlux sommarhus i det nyetablerade fritidshusområdet Krakow am See erbjuder plats för 22 personer. Här står ingenting i vägen för en trevlig semester med vänner eller familj. Under alla årstider erbjuder det omväxlande landskapet med skogsklädda kullar och skogar ett brett utbud av aktiviteter.

  Det lyxiga sommarhuset har totalt 22 sovplatser fördelade på nio sovrum. Det finns ytterligare fyra bäddar på den ombyggda vinden, och de är idealiska för barn och ungdomar. Vid utformningen av huset ägnades stor omsorg för att uppnå en hög nivå av familjevänlighet. De nio sovrummen är uppdelade i tre sovavdelningar, var och en med ett separat badrum. Huset har totalt fyra badrum.

  Bad och nöje är inte bara möjligt vid stranden en kort promenad bort, utan också i den egna vattenparken. Vattendjur i alla åldrar kan plaska, simma och leka fullt ut i den 20 m2 stora poolen. Om du föredrar att ta det lugnt inbjuder bastun och bubbelpoolen till avkoppling. Speciellt under den kallare årstiden är denna mysiga värme en lyx som du inte vill vara utan.

  När du har laddat batterierna i bad- och avkopplingsoasen kan du fortsätta i aktivitetsrummet. Här får gamla som unga som älskar att tävla sitt lystmäte, med möjligheter att spela bordtennis, bordsfotboll, biljard och dart. Om en match blir lite för het kan man ta en paus och svalka sig med uppfriskande drinkar och små tilltugg i baren med den egna kylen och snabbt vara i form igen till nästa omgång på nolltid.

  Hjärtat i det lyxiga sommarhuset är vardagsrummet och matsalen med öppen planlösning och tillhörande kök. De ljusa rummen är inredda med moderna möbler. Självklart är XL-köket också optimalt anpassat efter behoven hos en stor grupp gäster. Det erbjuder gott om plats för flera kockar och köksassistenter och har förutom högkvalitativ basutrustning en del köksutrustning i dubbel uppsättning, såsom ugn och kylskåp.

  Om du föredrar att äta ute i friska luften istället för inomhus, erbjuder den rymliga och delvis täckta terrassen möjligheter att göra det. Sätt på grillen på den stora terrassen och njut av en trevlig kväll utomhus under din välförtjänta semester.

  Observera att turister över 16 år i Krakow am See måste betala en turistskatt, som dras av från depositionen vid betalning. Priset är 1,50 EUR per dag under högsäsong (från april till slutet av september) och 0,50 EUR per dag under lågsäsong (från oktober till slutet av mars).

  Inventarier

  • Kylskåp
  • Frys
  • Diskmaskin
  • Mikrovågsugn
  • Kaffemaskin
  • Vattenkokare
  • Tvättmaskin
  • Torktumlare
  • Dammsugare
  • Barnsäng (utan madrass)
  • Barnstol

  Vanliga frågor om denna typ av semesterhus

  Hur avräknas förbrukningen av el, vatten och värme?

  Förbrukningen beräknas baserat på avläsning av mätare vid ankomst/avresa. Du kan se det gällande förbrukningspriset för din vistelse med den hyresgästinloggning som du får när du bokat ett sommarhus.

  Om du behöver ett prisförslag på vistelsen innan du bokar sommarhuset är vårt bokningsteam alltid redo att hjälpa dig. Om du vet hur stort sommarhus du vill hyra, när och hur många gäster ni blir kan vi ge ett prisförslag för er förbrukning.

  Det ska kännas tryggt att hyra ett sommarhus från VillaVilla. Över 90 % av VillaVillas sommarhus är utrustade med värmepump från Vølund, som levererar ungefär 3,5–5 gånger mer värmeenergi som den använder i elenergi. Det innebär att du inte får samma prisökning om elpriserna stiger, jämfört med en vistelse i ett sommarhus med t.ex. element. I husen med luft-vattenvärmepumpar och jordvärme ingår priset för värme dessutom i elavräkningen.

  Måste jag ta med egna handdukar och sängkläder?

  Det är möjligt att köpa paket med sängkläder och två handdukar (en stor och en liten) för 135 DKK per styck. Alternativt kan du ta med egna.

  Måste jag ta med egen ved till kakelugnen?

  Ja, du måste ta med ved till kakelugnen, men det går ofta att köpa lokalt i små mängder. (Observera att inte alla hus har en kakelugn, se husbeskrivningen).

  Måste jag ta med egna spel till PlayStation?

  Ja. Du måste ta med dina egna PlayStation-spel.

  Finns det barnsäng och barnstol?

  Ja. Det finns alltid minst en barnsäng och en barnstol i våra hus. Observera att du måste ta med madrass till barnsängarna.

  Finns det täcken och kuddar i sommarhuset?

  Ja. Det finns alltid täcken och kuddar för det antal personer som huset tillåter. Du måste dock ta med egna täcken och kuddar till barnsängarna.

  Är poolen varm vid ankomsten?

  Ja. Poolen är alltid uppvärmd till 26–29 grader och är redo att användas vid ankomst.

  Sevärdheter i närheten

  Klicka för att läsa mer om områden och stugor i närheten.

  Se alla sevärdheter i området
  Slottet i Güstrow
  Det imponerande slottet i Güstrow är byggt i fransk och italiensk renässansstil och fungerar i dag både som museum och...

  Mürtiz björnskog
  Mürtiz björnskog öppnade 2006 och är i dag Västeuropas största björnreservat och hem till 12 brunbjörnar, som räddats från djurparker...

  Müritz nationalpark
  Gå på upptäcktsfärd i Mecklenburgs sjö- och skogslandskap under ett besök i Müritz nationalpark. Träffa mer än 50 olika däggdjur,...

  Sevärdheter i Hansa-Park
  Hansa-Park
  Med attraktioner som ”Kärnans ed” eller ”Förbannelsen från Novgorod” lockar Hansa-Park inte längre bara gäster från Norden, utan även internationella...

  Hyrespris från/vecka
  23 200,00 kr
  Inkl. städning
  Boka Din beställning är först bindande när vi har bekräftat din bokning