Region / Nordjylland / Thorup Strand / Antal 494

Sommarstuga nr. 494 Thorup Strand, Nordjylland

Längs kusten vid Thorup Strand ligger detta lyxhus med plats för 18 personer. Sommarhuset ligger på gångavstånd till stranden och... Läs mer

18 Personer

3 Badrum

7 Sovrum

4 x säng på sovloft

Husdjur är tillåtna

242 Yta

1798 Tomtstorlek

2021 Byggår

Hyrespris från/vecka

21 616,00 kr

Inkl. städning

  När vill du åka? Boka
  Din beställning är först bindande när vi har bekräftat din bokning

  Faciliteter

  Inomhusfaciliteter

  Biljard
  Sauna
  Bordtennis
  Spelkonsol
  Fotbollsspel
  Internet
  XL-kök
  Pool
  Dart
  Bar
  Kakelugn

  Utomhusfaciliteter

  Grill och trädgårdsmöbler
  Gungor och sandlåda
  Utomhusspa
  Uttag till elbil

  Koncept

  Husdjur tillåtna (2 husdjur)
  Särskilt lämpat för sportfiskare
  Rökning ej tillåten
  Ej tillgängligt för ungdomsgrupper

  Här är sommarstugan

  Avstånd till

  500 m till stranden

  4200 m till shopping

  5800 m till restaurang

  8200 m till golf

  Rymligt sommarhus för 18 personer nära badstranden i Thorup Strand

  Längs kusten vid Thorup Strand ligger detta lyxhus med plats för 18 personer. Sommarhuset ligger på gångavstånd till stranden och om du följer områdets många vägar åt andra hållet kommer du snabbt in i den lugna, djupa skogen. Utöver det korta avståndet till vågornas brus och de härliga turerna i sanddynerna är närområdet präglat av den orörda fiskarstämningen med kustbåtar, kuttrar och andra fiskebåtar i det lilla aktiva fiskeläget. På eftermiddagen kan du följa med när båtarna dras upp på land på stranden och köpa färsk fisk antingen över relingen, i fiskbutiken eller i rökeriet. Om du är mer intresserad av natur, finns det gott om valmöjligheter: Nordeuropas största fågelreservat Vejlerne, Danmarks enda fågelberg Bulbjerg och Nationalpark Thy lockar med många vandrings- och cykelrutter i den vackra danska vildmarken.

  Inomhus finns det en mängd aktiviteter för alla åldrar. Varför inte ta ett dopp i husets spaavdelning, där ni kan njuta av en simtur i den stora swimmingpoolen med vattenrutschkana, motströmsanläggning och romersk trappa. Dessutom kan en avkopplande stund i husets bastu ge en känsla av välmående.

  Välbefinnande kan du även få utomhus, där du kan ta ett varmt dopp i sommarhusets bubbelpool.

  Efter ett bad kan aktiviteterna fortsätta i husets aktivitetsrum, där ni kan spela biljard, bordtennis, bordsfotboll, dart och PlayStation 4. Om du hellre vill koppla av kan du göra det i husets bar eller i rummets mysiga soffgrupp.

  Sommarhuset har plats för upp till 18 gäster. Sovplatserna finns i sju dubbelrum, och de resterande fyra sovplatserna finns på loftet. Loftet brukar vara en populär plats att övernatta för barn och ungdomar.

  När ni alla ska laga mat tillsammans finns det gott om plats i sommarhusets stora kök/allrum, som förutom att vara trevligt inrett också är välutrustat med dubbla ugnar, diskmaskiner och kylskåp. Avslutningsvis kan den goda maten avnjutas vid rummets långa matbord, där hela familjen kan samlas.

  De goda måltiderna kan också avnjutas på sommarhusets delvis övertäckta terrass. Här kan ni tillaga maten på grillen och grönsakerna kan sköljas i diskhon utomhus med tillhörande bord. Kanske förbereder ni dagens fiskefångst här?
  Medan maten lagas kan barnen hoppa på sommarhusets studsmatta utomhus.

  Inventarier

  • Kylskåp
  • Frys
  • Diskmaskin
  • Mikrovågsugn
  • Kaffemaskin
  • Vattenkokare
  • Tvättmaskin
  • Torktumlare
  • Dammsugare
  • Barnsäng (utan madrass)
  • Barnstol

  Sevärdheter i närheten

  Klicka för att läsa mer om områden och stugor i närheten.

  Se alla sevärdheter i området
  Indgangen
  Fårup Sommerland
  Fårup Sommerland erbjuder attraktioner för hela familjen och här finns passande åkattraktioner för alla målgrupper. I berg- och dalbanan ”Orkanen”...

  Bunkermuseum Hanstholm
  Bunkermuseum Hanstholm
  På Bunkermuseum Hanstholm får ni se Nordeuropas största befästning från andra världskriget. I vackra naturomgivningar får ni se de maskiner...

  Hyrespris från/vecka
  21 616,00 kr
  Inkl. städning
  Boka Din beställning är först bindande när vi har bekräftat din bokning