Uthyrning av familjevänliga sommarhus med pool vid Bratten Strand

Bratten Strand ligger mellan Fredrikshamn och Skagen längs Nordjyllands östkust. Här finns ett lugnt sommarhusområde som är perfekt för en familjesemester med små barn. Stranden har tilldelats Blå Flagg och har grunt vatten och på sommaren finns det shoppingmöjligheter bara tre kilometer bort. Året runt finns det trevliga bekvämligheter i de sommarhus som du kan hyra. Se husen nedan!

Vart vill du åka?
När vill du åka?
Personer
Prisintervall
Faciliteter
Fler filter

Vi hittade 2 semesterbostäder som matchar din sökning.

Alternativa matcher

Uthyrning av stora sommarhus med pool och bubbelpool vid Bratten Strand i Nordjylland

I Nordjylland mellan Fredrikshamn och Skagen på Jyllands östkust ligger det vackra och fridfulla sommarhusområdet Bratten Strand. För många är Bratten Strand en fristad där natur, avkoppling och sommarhusstämning går hand i hand. I området hittar ni en vit sandstrand, glada gäster, en liten kiosk och vacker natur, och större städer ligger inom köravstånd. Bratten Strand är den perfekta platsen för nästa familjesemester, särskilt om ni reser med barn. Stranden är långgrund och mycket barnvänlig, och har tilldelats Blå Flagg. Ni kan alltså njuta av långa promenader året runt och ta ett dopp i vågorna när vädret och temperaturen tillåter.

Hyr ett familjevänligt sommarhus med bra bekvämligheter vid Bratten Strand

Sommarhusen som vi hyr ut vid Bratten Strand är den perfekta basen för ert äventyr i Nordjylland. Husen är stora och rymliga och gör det möjligt att kombinera avkoppling och hemtrevnad med spel och aktiviteter. Om vädret är dåligt, med vind, regn och kyla, har vi garanterat badväder inomhus i den stora poolavdelningen. I flera av sommarhusen finns spa, bastu och pool. Några av poolområdena har vattenrutschkanor och motströmsanläggning. När fingrarna börjar se ut som russin kan ni torka er och fortsätta till nästa aktivitet, ett av de många spelen i aktivitetsrummet. Här finns ett brett utbud av underhållning för hela familjen. Ni kan tävla i dart, bordsfotboll eller bordtennis, och om ni har med spel hemifrån kan ni också använda husets PlayStation. Observera att alla aktiviteter och poolfaciliteter inte är tillgängliga i alla hus. De specifika detaljerna finns i informationen under varje hus.

De som är trötta efter alla aktiviteter kan dra sig tillbaka till sovavdelningarna medan de som fortfarande har energi kvar kan fortsätta att roa sig så länge de vill. Att få en god natts sömn är inget problem i sommarhusen, eftersom sovavdelningarna ofta ligger avskilda från aktivitetsområdena. Många av sommarhusen har även ett loft, vilket brukar vara en succé hos barnen. Här kan de skapa vuxenfria zoner, bygga kojor och sova tryggt och säkert.

nyfångad fisk på torra linan
Havet utanför den danska Östersjökusten

Bratten Strand erbjuder naturupplevelser på löpande band

Området vid Bratten Strand är perfekt för långa promenader med familjen. Ni kan strosa längs stranden eller besöka en av de många sanddynerna i området. Om ni känner för en tur på två hjul finns det flera bra mountainbikeleder i Aalbæk Klitplantage, Bunken Klitplantage och på Hulsig Hede. Om ni hellre vill åka fort är det tre mil mellan Bratten Strand och Skagen som ni kan köra. På den här turen kommer ni att passera genom vackra naturlandskap, bland annat Råbjerg Mile, som ger de perfekta förhållandena för en utflykt om du vill tillbringa en dag till fots ute i naturen. Om ni föredrar en lugn dag med ett fiskespö finns det också flera put and take-sjöar i området. Det är också möjligt att fiska från stranden.

Spännande sevärdheter inom köravstånd från Bratten Strand

Nordjylland bjuder på många upplevelser och många sevärdheter som passar perfekt att besöka på semestern. Klicka här om du vill få en översikt över alla sevärdheter i Nordjylland.

Nära Bratten Strand ligger FarmFun i Ålbæk. FarmFun är en härlig djurpark där hela familjen kan tillbringa dagen i sällskap med massor av djur och leka i parkens lekland.

Om barnen gillar lite vildare upplevelser kan ni istället ta en tur till Fårup Sommerland. Där finns vilda berg- och dalbanor för de äldsta och lugnare åkattraktioner för de yngsta. Nordjylland på sommaren är ett paradis fullt av skoj och lek, som garanterat kommer att ge er goda skratt och minnen att ta med hem.

Om ni semestrar vid Bratten Strand får ni inte missa ett besök i Skagen. Här kan ni promenera på gatorna med gula hus, besöka konstmuseer, smaka på lokala delikatesser och besöka Jyllands spets, Grenen, där Nordsjön och Kattegatt möts.

Uthyrning av sommarhus vid Bratten Strand

Nordjylland är en utmärkt plats för en avkopplande sommarsemester och i den nordliga regionen finns många härliga semesterpärlor. Bratten Strand är utan tvekan en av dem! Om ni vill utforska mer av det som Nordjylland har att erbjuda kan ni ta en titt på de sommarhus som vi hyr ut på andra ställen i Nordjylland. Förutom Bratten Strand hyr vi ut sommarhus i Lyngby vid Løkken, Blokhus, Ålbæk, Vorupør, Thorup Strand och Grønhøj. Upplev Nordjyllands alla hörn med de bästa förutsättningarna för en härlig familjevänlig semester genom en vistelse i ett av de sommarhus vi hyr ut.

Har du något särskilt behov? Då har vi rätt sommarhus för dig!

På VillaVilla hyr vi ut mer än 380 sommarhus i hela Danmark, norra Tyskland och på Öland. Det har vi gjort sedan 2003, så om du behöver hjälp med att hitta det sommarhus som passar just din familj och dina behov finns vi alltid här för att hjälpa dig. Du kan kontakta oss via telefon, chatt eller genom att skicka ett e-postmeddelande. Tillsammans hittar vi den bästa lösningen för dig!