Semesterboende i natursköna Grønhøj

De bästa semesterhusen i Grønhøj finns här på VillaVilla. Vi har stora stugor som rymmer hela familjen.
Vart vill du åka?
När vill du åka?
Personer
Prisintervall
Faciliteter
Fler filter

Vi hittade 1 semesterbostäder som matchar din sökning.

Alternativa matcher

Hyra stuga med pool för semester i Grønhøj

Grønhøj ligger naturskönt nära både skog och strand. Den breda stranden med sköna fördjupningar i sanden har dessutom Blå Flagg. Stranden bjuder under alla årstider in till fantastiska upplevelser med hav, sand och vackra solnedgångar. En alldeles särskild sak med stranden vid Grønhøj är att man kan köra på den. Så packa matsäcken och njut av den fantastiska naturen.

I området finns det möjlighet till en mängd olika aktiviteter för hela familjen. Family Fun Park i Vittrup t.ex. bjuder på allt från djur och nöjen till picknickmöjligheter. 

Om du är ute efter lite mer fart och fläkt, finns det också möjlighet att dyka, skärmflyga, klättra, surfa, åka gokart etc. i området. Det finns även bra möjligheter att uppleva den vackra naturen från hästryggen.

Det finns också möjlighet till aktiviteter som dykning, skärmflygning, klättring, surfing, gokart m.m. i området. Fårup Sommarland ligger bara 10 km från Grønhøj och kan med sina nöjen och sitt stora badland erbjuda hela familjen en mängd roliga upplevelser. 

Om det är shopping som står på önskelistan, ligger Løkkens trevliga butiker nära. Du kan också besöka Bolcheriet i Løkken, där barnen kan sitta på första parkett och se när karamellerna tillverkas. Annars kan Ålborg som endast ligger 40 km bort locka med massor av shoppingmöjligheter i både centrum och köpcentrumet City Syd.