Sommarstuga nr. 432 Marielyst, Lolland / Falster / Møn

På Falster ligger den populära semesterorten Marielyst, som bland annat är känd för sin vackra badstrand och det mysiga torget... Läs mer

20 Personer

4 Badrum

8 Sovrum

4 x säng på sovloft

Husdjur är inte tillåtna

274 Yta

3119 Tomtstorlek

2019 Byggår

Hyrespris från/vecka

25 969,00 kr

Inkl. städning

  När vill du åka? Boka
  Din beställning är först bindande när vi har bekräftat din bokning

  Faciliteter

  Inomhusfaciliteter

  Biljard
  Sauna
  Bordtennis
  Spelkonsol
  Fotbollsspel
  Internet
  XL-kök
  Pool
  Spabad
  Dart
  Bar
  Kakelugn

  Utomhusfaciliteter

  Lektorn
  Grill och trädgårdsmöbler
  Gungor och sandlåda
  Trampolin
  Fotbollsmål
  Lägereld
  Shelter
  Laddbox till elbil

  Koncept

  Husdjur ej tillåtna
  Rökning ej tillåten
  EnergiSmart
  Ej tillgängligt för ungdomsgrupper

  Här är sommarstugan

  Avstånd till

  800 m till stranden

  1250 m till shopping

  1500 m till restaurang

  3300 m till golf

  Vackert lyxsommarhus i Marielyst på Falster

  På Falster ligger den populära semesterorten Marielyst, som bland annat är känd för sin vackra badstrand och det mysiga torget med många fina kaféer och små butiker. I området finns det flera spännande utflyktsmål – ni kan till exempel ta en tur till det vackra Corselitze Have eller besöka Danmarks största golf- och nöjespark. NI kan också bara stanna hemma och njuta av lyxhusets många roliga faciliteter. Här finns det ingen ursäkt att ha tråkigt, oavsett årstid.

  Sommarhuset är stilfullt inrett med känsla för detaljer och det finns plats för upp till 20 personer. Sovplatserna är fördelade på åtta sovrum med fyra extra sovplatser på loftet (populärt bland barn och ungdomar). Det ena sovrummet är extra stort så att det enkelt får plats exempelvis en barnsäng. Det finns med andra ord gott om plats för hela familjen, eller flera familjer, att njuta av en härlig semester under ett och samma tak.

  I sommarhusets vackra poolavdelning finns det något för alla smaker, bland annat ett härligt bubbelbad, en varm bastu och en 19 m2 stor pool. Poolen är utrustad med vattenrutschkana, romersk trappa och motström. Här kan ni bada och leka hela dagen lång.
  Lyxhuset har dessutom ett lek- och aktivitetsrum som ligger avskilt från köket/allrummet. Här finns både biljard, bordtennis, dart, bordsfotboll och en soffgrupp med PlayStation 4. Härinne kan ni kämpa om förstaplatsen eller slå er ner i baren i hörnet medan ni tittar på de andra som spelar.

  Sommarhuset har ett mysigt vardagsrum med ett långt matsalsbord som har plats för 20 gäster. I soffhörnan kan ni mysa framför den varma kakelugnen med en bra bok eller film. Det stilrena köket är välutrustat med dubbel uppsättning av diskmaskiner, ugnar, diskhoar och kylskåp. Att laga mat till många människor blir rena barnleken.
  Sommarhuset har en stor och ljus hall med gott om plats för gästernas alla ytterkläder. Totalt har sommarhuset fyra badrum.

  Lyxhuset ligger ostört vid slutet av en återvändsgränd, vilket gör det särskilt barn- och familjevänligt. På utsidan finns en stor stenlagd terrass med trädgårdsmöbler, där alla gäster kan njuta av en mysig grillkväll tillsammans. En del av terrassen har tak, så att ni kan sitta i skuggan under varma dagar eller söka skydd från vädret om det skulle slå om. Barnen kan leka i den mysiga trädgården där det finns gunga, fotbollsmål, sandlåda och en nedgrävd studsmatta.

  Sommarhuset har sin egen mysiga eldstad. På bänken runt elden finns plats för 6–7 personer, och här är det upplagt för mys med sång kring lägerelden, pinnbröd och grillade marshmallows.

  Inventarier

  • Kylskåp
  • Frys
  • Diskmaskin
  • Mikrovågsugn
  • Kaffemaskin
  • Vattenkokare
  • Tvättmaskin
  • Torktumlare
  • Dammsugare
  • Barnsäng (utan madrass)
  • Barnstol

  Vanliga frågor om denna typ av semesterhus

  Hur avräknas förbrukningen av el, vatten och värme?

  Förbrukningen beräknas baserat på avläsning av mätare vid ankomst/avresa. Du kan se det gällande förbrukningspriset för din vistelse med den hyresgästinloggning som du får när du bokat ett sommarhus.

  Om du behöver ett prisförslag på vistelsen innan du bokar sommarhuset är vårt bokningsteam alltid redo att hjälpa dig. Om du vet hur stort sommarhus du vill hyra, när och hur många gäster ni blir kan vi ge ett prisförslag för er förbrukning.

  Det ska kännas tryggt att hyra ett sommarhus från VillaVilla. Över 90 % av VillaVillas sommarhus är utrustade med värmepump från Vølund, som levererar ungefär 3,5–5 gånger mer värmeenergi som den använder i elenergi. Det innebär att du inte får samma prisökning om elpriserna stiger, jämfört med en vistelse i ett sommarhus med t.ex. element. I husen med luft-vattenvärmepumpar och jordvärme ingår priset för värme dessutom i elavräkningen.

  Måste jag ta med egna handdukar och sängkläder?

  Det är möjligt att köpa paket med sängkläder och två handdukar (en stor och en liten) för 135 DKK per styck. Alternativt kan du ta med egna.

  Måste jag ta med egen ved till kakelugnen?

  Ja, du måste ta med ved till kakelugnen, men det går ofta att köpa lokalt i små mängder. (Observera att inte alla hus har en kakelugn, se husbeskrivningen).

  Måste jag ta med egna spel till PlayStation?

  Ja. Du måste ta med dina egna PlayStation-spel.

  Finns det barnsäng och barnstol?

  Ja. Det finns alltid minst en barnsäng och en barnstol i våra hus. Observera att du måste ta med madrass till barnsängarna.

  Finns det täcken och kuddar i sommarhuset?

  Ja. Det finns alltid täcken och kuddar för det antal personer som huset tillåter. Du måste dock ta med egna täcken och kuddar till barnsängarna.

  Är poolen varm vid ankomsten?

  Ja. Poolen är alltid uppvärmd till 26–29 grader och är redo att användas vid ankomst.

  Sevärdheter i närheten

  Klicka för att läsa mer om områden och stugor i närheten.

  Se alla sevärdheter i området
  Marielyst Strand
  Marielyst Torv och Strand
  Marielyst Strand är en av Danmarks bästa stränder och sträcker sig cirka 20 km längs Falsterkusten och är idealisk för...

  Hyrespris från/vecka
  25 969,00 kr
  Inkl. städning
  Boka Din beställning är först bindande när vi har bekräftat din bokning