• Om oss
  • /
  • SKANLUX – stugor med förtjänst

SKANLUX – stugor med förtjänst

VillaVilla ägs av Skanlux Huse, ett byggföretag som bygger arkitektritade åretrunthus och sommarhus. Skanlux är dessutom Danmarks branschledande leverantör av hyra stuga med pool, hus som du bland annat kan hyra på VillaVilla.se.

Ett Aqua-sommarhus är mellan 180 och 308 m² och rymmer upp till 24 personer. Alla husen är inredda med pool, bastu och ett stort och välutrustat aktivitetsrum, som säkrar att ditt Aqua-sommarhus kan hyras ut när du inte själv använder det.

Husen är mycket rymliga och är uppbyggda omkring två eller flera sovavdelningar med ett badrum i varje. Du kan ha en lika trevlig semester i januari som i augusti eftersom husen är helårsisolerade.

Ett säkert uthyrningskoncept

Vi ser till att du hyr ut ditt trevliga sommarhus genom en av branschens största uthyrningsbyråer, antingen Novasol, Dansommer eller Dancenter och dessutom hyr du också ut ditt sommarhus genom VillaVilla.se.

Kombinationen av flera uthyrningsbyråer bidrar till att skapa de optimala villkoren för stabila intäkter.

Med det samlade konceptet följer ett värdefullt servicekoncept

Servicekonceptet är helt unikt och det enda i sitt slag i branschen. Det säkrar att ditt hus alltid är välskött och städat.

Skanlux hjälper till att hitta en servicekonsult till ditt hus. Servicekonsulten tar personligen emot gästerna, avslutar vistelserna och ordnar med allt det praktiska, så att din investering sköts.

Servicekonceptet är en säkerhet både för dig och för gästerna.

Servicekonceptet hjälper till att skapa säkerhet för dig som husägare, men också för gästerna, som kan få hjälp i huset, oavsett vad som händer.

Vem köper ett Aqua-investeringshus?

Många tänker att härliga sommarhus uteslutande är för förmögna personer, men vi upplever att köparna ofta är ganska vanliga familjer med en sund ekonomi. Vi upplever också att huset är ett köp tillsammans med vänner eller familj.

Sommarhuset används ofta av ägarna som ett supplement till pensionen och som ett alternativ till exempel till köp av aktier.

Vill du också gärna bli en glad husägare så kontaktar du oss på +45 70 21 45 21 för att få veta mer. Titta annars in på www.skanlux.dk