• Legoland

Stuga när Legoland

Legoland Billund – en nöjespark med något för alla

Legoland Billund är en av Danmarks mest kända och omtyckta nöjesparker bland stora och små. Nöjesparken slog upp sina dörrar för första gången sommaren 1968 och fyller i år 50 år. Detta gör Legoland Billund till den första och därmed den äldsta nöjesparken med legotema.

Legoland Billund har något för hela familjen, och nöjesparken är indelad i nio olika nöjesanläggningar. Några av anläggningarna är Duplo Land som är anpassad för de mindre barnen, Adventure Land med forsfärder och vikingaskepp och Legoredo Town med en uppbyggd vilda västern-miljö. Miniland är kanske den mest kända, och här kan ni bege er på en jordenruntresa och beskåda olika kända byggnadsverk världen över, helt byggda i lego.

Lalandia

I närheten av Legoland Billund ligger även Lalandia som är ett äventyrsbad med aktiviteter för hela familjen. Här kan ni åka den 102 meter långa vattenrutschbanan Twister, bada i vågbassäng, eller koppla av i ett av de varma bubbelbaden. Andra aktiviteter som finns på området är minigolf, bowling och klättervägg.

Hyr stuga i närheten av Legoland

Legoland Billund är beläget centralt i den södra delen av Jylland. VillaVilla erbjuder boende längst med Danmarks kustlinje och från våra stugor i Blåvand, Henne, Hvidbjerg och Skåstrup når ni Legoland Billund och Lalandia inom ca en timma med bil. Hos oss kan ni hyra en hyra stuga med pool, spa och bastu. Utöver en relaxavdelning finns det även goda aktivitetsmöjligheter med bland annat bordtennis, biljard och fotbollsspel.

(10)
20 Personer
8 Sovrum
4 Badrum
Hyrespris från/helg

15 446,00 kr

Inkl. städning
(10)
18 Personer
7 Sovrum
3 Badrum
Hyrespris från/helg

14 707,00 kr

Inkl. städning
24 Personer
9 Sovrum
4 Badrum
Hyrespris från/helg

17 475,00 kr

Inkl. städning