Golf & Fun Park

Det finns inget som den danska sommaren och särskilt när solen skiner finns det inget bättre än att ligga på en av Danmarks bästa stränder, nämligen Marielyst Strand. Om ni behöver en paus från sand mellan tårna är Golf & Fun Park ett perfekt och roligt alternativ.  

Ta en paus från stranden och sand mellan tårna 

Bara fem minuters bilväg från Marielyst ligger Golf & Fun Park och där finns något för alla smaker, både för stora och små.

Testa Europas längsta minigolfbana 

Missta dig inte, det är verkligen en minigolfbana! På Golf & Fun Park finns Europas längsta minigolfbana på hela 47 meter. Ni har möjlighet att spela 9 hål eller gå hela vägen och spela 18 hål på deras Adventure MiniGolf.

Gör en ”home run” 

Baseboll är en ikonisk amerikansk sport och nu ger Golf & Fun Park dig och din familj möjligheten att testa den. Man måste dock hålla tungan rätt i munnen eftersom bollen kastas med mellan 75 och 105 km/tim. 

Vad du kan uppleva i Golf og Fun Park

Minigolf
Golf

Golf med foten eller handen, eller både och?

Har ni en ny Zlatan eller Magnus Wislander i familjen? Då kan ni utmana dem i antingen fotbolls- eller handbollsgolf. Båda banorna har 18 hål och det gäller att komma igenom banorna med minsta möjliga antal sparkar eller kast. 

Kan man ta på sig en jätteboll?

Ja, det kan man i Golf & Fun Park. Det heter Bumper Balls och det passar för er som vill bli av med lite energi. Gör de vildaste tricken eller spela fotboll på ett sätt ni aldrig har spelat det förut. Tackla helt utan att det gör ont.

För de små

Tveka inte att göra ett besök på Golf & Fun Park även om du kommer med små barn. På Golf & Fun Park finns en massa aktiviteter för de minsta. Vaska efter guld i westernbyn, besök lekplatsen eller åk i bumper-båtarna.  

Lunch i parken

Det finns goda möjligheter att äta i Golf & Fun Park. Ta med er en egen picknickkorg eller ta med korv och grilla på parkens grill. Det finns också möjligheter att köpa mat inne i parken. Det är dock inte tillåtet att ta med drycker, dessa måste du köpa inne i parken. 

Western
fotboll

Adress

Golf & Fun Park
Bøtø Ringvej 2E
4873 Væggerløse
Mer information och öppettider finns här.

Är ni ute efter ett sommarhus nära Golf & Fun Park på Falster, klicka här under

Segway