Action House I Løkken

Danmarks största gokartbana

Släpp lös din inre racerförare på den 1,1 km långa banan, där ni kan köra i hela 70 kilometer i timmen och upp till 30 personer samtidigt. Banan är Danmarks längsta och snabbaste, och är därför en helt unik upplevelse som ni kan dela med varandra i ett lopp som varar mellan 10 och 25 minuter. Att köra gokart kan vara ansträngande för kroppen, och särskilt armarna, om man inte har testat det tidigare eller är van vid den sortens sport. Därför erbjuds olika loppspaket, så man har möjlighet att välja det paket som bäst passar ens erfarenhet och nivå.

Hur många strikes kan ni göra?

Bowling är en rolig aktivitet för hela familjen. Alla kan spela mot alla eftersom bowlingbanorna i Action House har automatiska barnstaket som åker upp när det är barnens tur att spela, och ner när det är de vuxnas tur. På det här sättet blir spelplanen mer jämn och alla deltagare har bästa chans för ett trevligt och roligt spel. Om ni enbart är vuxna som reser bör ni ta en titt på erbjudandet midnattsbowling som även kallas partybowling. Efter 21.00 är det möjligt att spela den här sortens bowling, där det finns en röd kägla bland käglorna. Om det blir strike när den röda käglan står längst fram, serveras shots till hela banan.

Du kan uppleva detta i Action House

Bowling

Testa er jakt- och skjutförmåga

En av Action Houses senaste nöjen är skjutsimulatorn Laser Hunt. Där har ni en unik möjlighet att sätta era jakt- och skjutförmågor på prov på ett säkert och behagligt sätt. Simulatorn är den mest exakta på marknaden och mycket enkel att använda. Man kan använda ett verklighetstroget vapen, som tillhandahålls av Action House, eller ta med sitt eget vapen förutsatt att man har giltig jaktlicens, giltigt vapentillstånd och kontaktar personalen på förhand, om man önskar träna med ett specifikt skjutvapen. Simulatorn har 14 skjutprogram, som alla har högupplöst grafik och realistiska jaktscener. Dessutom finns det möjlighet att justera svårighetsgraden för att exempelvis variera hastigheten eller storleken på det vilt som man skjuter efter. På så sätt kan man få en rolig upplevelse vare sig man är nybörjare eller expert!

300 m2 stort lekland

För familjens yngsta medlemmar är en rolig dag i Action House säkrad med det 300 kvadratmeter stora leklandet. Leklandet är utformat och konstruerat med en struktur i flera våningar och mjukbollsområden, som skapar optimala förutsättningar för att bränna en massa energi och få en rolig dag med upplevelser särskilt för de minsta.

Öka pulsen med Laser Maxx lasergame

Hjärtklappning, hög puls och svettiga handflator. Det är vad ni kan förvänta er av en tur i Laser Maxx Lasergame. På den 600 kvadratmeter stora banan, fördelad på tre våningar, kämpar upp till sex olika lag mot varandra för att försöka skydda lagets powerbox. Alla deltagare bär en väst som räknar ihop poängen. Man får 100 poäng om man träffar en motståndare, men träffar man en medspelare förlorar man 25 poäng, och träffas man själv förlorar man 50. Spelet är roligt både för barn och vuxna och kan spelas i en utökad version där man kan samla superkrafter, som bland annat sköld, ljudlöshet eller osynlighet!

Sätt på dig glasögon och upplev en helt ny värld

Action Houses nyaste aktivitet är Vex Virtual Reality. Ta på dig virtuella glasögon och utrustning och lev dig in i en helt annan värld, där både det du ser, doftar, hör och upplever förändras. Man kan både spela själv eller flera tillsammans. Spelar man tillsammans ser man även varandra i spelet. Spelet försätter dig i ett mörkt palats, där du måste hitta en väg ut innan tiden rinner ut. Ett litet problem är bara att du samtidigt måste bekämpa en massa zombier som har släppts lösa. Spelet kan spelas i två versioner, där den ena fokuserar på zombierna och den andra ger dig en extra uppgift längs med vägen.