Trevliga sommarhus på Djursland

Djursland som semesterdestination

Som semesterdestination erbjuder Djursland såväl vackra kullar, härliga barnvänliga stränder och roliga attraktioner för hela familjen.

Upplev bland annat de galna berg-och-dalbanorna på Djurs Sommerland eller besök de vilda djuren på Ree Park Safari. Det är heller inte långt till de exotiska djuren i Randers Regnskov och till de färgglada fiskarna på Kattegatcenteret.

Hyr du ett sommarhus på Djursland kan du också utforska nationalparken Mols Bjerge eller ta en promenad längs kusten. Det finns också möjligheter till både shopping och fönstershopping. Både Ebeltoft och Grenå lockar med spännande butiker och mysiga kaféer, och om du verkligen vill shoppa loss är det inte långt till Strøget i Århus.

17

Attraktioner

35

Stugor

Uthyrning av sommarhus på Djursland

Djursland har en mycket speciell atmosfär och du är omgiven av vacker natur var du än befinner dig. På Djursland har vi sommarstugor till uthyrning i Fjellerup, Ebeltoft och i Grenå Strand. 

Fjellerup är särskilt känt för sina vackra sommarhus nära den vita, långgrunda sandstranden med sanddyner och Blå Flagg. I Fjellerup finns också goda shoppingmöjligheter, frestande glassbarer och bra restauranger.

I Ebeltoft ligger våra hyra stugor inte långt från stadens idylliska shoppinggator och stranden. Ebeltoft är fullt av upplevelser för både stora och små. Du kan till exempel besöka fregatten Jylland och Glasmuseet.

Genom att hyra ett av våra trevliga sommarhus i Grenå Strand får du tillgång till en trevlig och barnvänlig strand. Grenå är Djurslands största kommersiella stad och erbjuder trevliga gator, lokala specialiteter och många gamla korsvirkeshus. Nära Grenå hittar du bland annat Skandinavisk Dyrepark och fina vandringsleder i bland annat Grenaa Plantage. 

Oavsett om du bara vill koppla av i soffan eller om du vill ha en aktiv semester med roliga aktiviteter och unika upplevelser, är våra sommarhus på Djursland en bra utgångspunkt.