• Områden

Sommerstugeområden i Danmark, Sverige och Nordtyskland

Här kan du få en överblick över de områden där du kan hyra stora sommarstugor både för familjesemestern eller för jobbresor hos oss.

Du kan hos oss hitta sommarstugor som rymmer hela familjen (eller alla kollegor på jobbet) för en fantastisk resa till antingen Danmark, Sverige eller Nordtyskland. Våra stugor kan rymma upp till 24 personer och ligger i några av de mest natursköna områdena i Danmark, Sverige och Tyskland.

Njut exempelvis av din familjesemester eller jobbresa på Öland i Sverige med kilometerlånga sandstränder, eller åk kanske istället till Nordtyskland vid Östersjön där du kan få uppleva vackra kuster, skogar och slott. Du kan också njuta av ledigheten eller resan i Danmark som erbjuder mycket för semesterfirare.

Nordjylland i Danmark erbjuder exempelvis natursköna områden, sandstränder, vacker natur och badmöjligheter för hela familjen. Om du istället väljer att åka till Vestylland så finns det också vackra sandstränder, nationalparker, frisk luft, och historia som du kan se och uppleva!

Sydjylland som resmål erbjuder besökare pittoreska öar med vackra sandstränder, sanddyner, historisk lantlig arkitektur och aktiviteter för hela familjen medan Østjylland bjuder på idylliska småstäder, stränder, historiska vyer och aktiviteter.

Ett riktigt semesterparadis brukar man kalla Fyn med dess öar. Semestermålet har en mycket vacker natur med skogar, gröna idylliska kullar och erbjuder även en rad familjeaktiviteter medan Nordsjælland har trevliga sandstränder, fiskerier, restauranger och sevärdheter, naturvandringar i vackra gröna skogar samt vackra historiska slott. För shopping-intresserade finns det även fantastiska shoppingmöjligheter bland annat i den danska huvudstaden Köpenhamn som också ligger på Sjælland!

Om du istället väljer att besöka Lolland, Falster och Møn så kan du se domkyrkan, fantastiska badstränder, naturvyer, ett rikt djur- och fågelliv samt besöka trevliga fiskerier. Semestermålet är perfekt för familjeaktiviteter! Bornholm är en vacker ö som också erbjuder sandstränder, slott och natur medan Limjforden, ett annat idylliskt semestermål, ger möjlighet att uppleva vackra stränder, utsikter, fält och ängar. Här kan du också ta del av avkopplande shopping, omgivning samt en rik historia!

För besökare som istället vill åka till Tyskland har resmålet Olpenitz att erbjuda några av Östersjökustens vackraste stränder, naturområden, historiska hamnar, fantastiska slott, badmöjligheter och för den matintresserade en uppsjö av fantastiska smakupplevelser.

Det är dock inte endast semestermålet i sig som gör vistelsen värd resan. I alla våra stugor kan du hitta en massa underhållning både för barn och för vuxna, vilket gör dem perfekta för både familjeresor och för arbetsresor. Till exempel erbjuder våra semester pool, spa, sauna, biljard, spelkonsoler, bordfotboll, bordtennis och mycket, mycket mer för hela familjen eller för alla på jobbet.

Hitta det sommarstugeområde du vill besöka här.

Nyd ferien i sommerhus med pool - sommerhusudlejning i Nordjylland

Nordjylland

I Nordjylland kan vi erbjuda semester i det populära semesterområdet Nr. Lyngby nära Løkken och i Ålbæk, bara 20 minuters körning från Skagen.
Se mer

Vestjylland

I Vestjylland erbjuder vi stugor med pool i många olika attraktiva semesterområden längs västkusten och vid Limfjorden.
Se mer
Sommerhuse ved Limfjorden

Limfjorden

Limfjorden är ett naturskönt område långt upp i Danmark som sträcker sig från Thyborøn i väst till Hals i öst.
Se mer
Oplev Djursland skønne natur på ferie i luksus poolsommerhus - sommerhusudlejning på Djursland

Østjylland

I Østjylland har vi stugor i det natursköna området vid Ebeltoft samt vid Saksild, söder om Århus.
Se mer
muk Strand ved Mommark på Als

Sydjylland

I Sydjylland kan du hyra en stuga på en av de vackra öarna Als, Fanø eller Rømø.
Se mer
Sommerhusudlejning på Fyn og øer

Fyn och öar

På Fyn kan du hyra en stuga vid Skåstrup på Nordfyn eller ta en tur till Langeland. Där erbjuder vi stugor vid Bagenkop och Tranekær.
Se mer
Store sommerhuse med pool i Nordsjælland - sommerhusudlejning i det nordlige Sjælland

Nordsjælland

På Själland kan du besöka Tisvildeleje, Gilleleje, Asserbo/Liseleje, Hornbæk, Vejby strand och Odsherred som ligger i det natursköna Nordsjälland!
Se mer
Sommerhushygge på Lolland, Falster og Møn - sommerhusudlejning

Lolland, Falster och Møn

Vi har stugor i det populära Marielyst på Falster, hyra stugor på Mön samt flera härliga ställen på Lolland.
Se mer
Hammershus på Bornholm - sommerhusudlejning på Bornholm

Bornholm

Bornholm är en helt särskild del av Danmark och är känd under flera namn bl.a. Klippön, Solskensön och Östersjöns Pärla.
Se mer

Tyskland

Tyskland har så mycket att bjuda på! Här hittar ni härliga naturområden, vackra skogar, fina sandstränder och flera olika sevärdheter och attraktioner.
Se mer
Njut av en härlig familjesemester i Sverige

Sverige

Sverige är ett härligt land att semestra i, oavsett om det handlar om en aktiv semester eller om du helst vill ta det lugnt i semesterhuset. Här hittar du vacker natur och en trevlig stämning.
Se mer

Djursland

Som semesterdestination erbjuder Djursland såväl vackra kullar, härliga barnvänliga stränder och roliga attraktioner för hela familjen.
Se mer

Jylland

Danmarks vestligste region har strender med finkornet sand, fremragende surfesteder, vakre sanddyner og mange aktiviteter å velge mellom. Reis til et feriehus med luksus i Jylland.
Se mer

Själland

Ett strandparadis väntar på Danmarks största ö. De vackraste familjevänliga stränderna, de bästa fisketipsen och ett sommarhus på Själland hittar du här.
Se mer

Jammerbugten

Här rullar Skagerraks skummande vågor in på de breda, vita sandstränderna och i luften fångar de många vattenpartiklarna upp solstrålarna
Se mer
Hyr ett stort semesterhus vid Ringkøbing Fjord

Ringkøbing Fjord

Området kring Ringkøbing Fjord är den perfekta platsen för aktiva semesterfirare.
Se mer

Sejerø Bugt

Sejerø Bugt är en självklar destination för familjer som vill ha en semester med naturupplevelser samt avkopplande stunder på stranden. Hyr ett stort sommarhus med pool här.
Se mer

Thy

På norra Vestjylland ligger den fantastiska naturpärlan Thy. Perfekt för naturupplevelser och en aktiv semester. Hyr ett stort sommarhus med pool i Thy här.
Se mer

Skagen

Skagen är ett semesterparadis beläget på Nordjylland spets med sandstränder som sträcker sig så långt ögat kan nå. Läs mer om våra hyra stugor här.
Se mer

Flensburgerfjorden

När du hyr ett stort sommarhus med pool i den tyska semesterbyn Olpenitz eller på Als, är du garanterad en oförglömlig upplevelse.
Se mer