Region / Sydjylland / Rømø / Antal 590

Sommarstuga nr. 590 Rømø, Sydjylland

Endast 300 meter från vattnet på den östra sidan av Rømø ligger detta härliga sommarhus med plats för hela familjen.... Läs mer

18 Personer

3 Badrum

7 Sovrum

4 x säng på sovloft

Husdjur är tillåtna

240 Yta

1575 Tomtstorlek

2023 Byggår

Hyrespris från/vecka

25 078,00 kr

Inkl. städning

  När vill du åka? Boka
  Din beställning är först bindande när vi har bekräftat din bokning

  Faciliteter

  Inomhusfaciliteter

  Biljard
  Bordtennis
  Spelkonsol
  Fotbollsspel
  Internet
  XL-kök
  Pool
  Dart
  Bar
  Kakelugn

  Utomhusfaciliteter

  Grill och trädgårdsmöbler
  Trampolin
  Basketkorg
  Fotbollsmål
  Sauna
  Utomhusspa
  Multibane

  Koncept

  Husdjur tillåtna (2 husdjur)
  Rökning ej tillåten
  Ej tillgängligt för ungdomsgrupper

  Här är sommarstugan

  Avstånd till

  350 m till stranden

  150 m till shopping

  400 m till restaurang

  4900 m till golf

  Aktivitetsfyllt sommarhus för 18 personer på Rømø

  Endast 300 meter från vattnet på den östra sidan av Rømø ligger detta härliga sommarhus med plats för hela familjen.
  Förutom gott om plats finns en mängd aktiviteter för både barn och vuxna. I det här huset är ni alltså garanterade många timmars skoj, oavsett årstid!

  De roliga timmarna startar i sommarhusets aktivitetsrum, där det finns ett kombinerat biljard- och bordtennisbord, bordsfotboll, dart och PlayStation 4. Här kan ni tävla länge, men det finns också möjlighet för avkoppling. I rummet finns nämligen också en bar samt en mysig soffgrupp.

  När ni är trötta på att tävla i aktivitetsrummet, kan ni fortsätta att ha trevligt i sommarhusets helt egna poolavdelning. Här kan ni njuta av en simtur i den stora swimmingpoolen med vattenrutschkana och romersk trappa.

  Om ni vill fortsätta bada kan ni gå ut och ta ett varmt dopp i sommarhusets bubbelpool. I anslutning till bubbelpoolen utomhus på terrassen ligger den varma bastun, där avkopplingsupplevelsen blir komplett.

  När ni börjar bli hungriga efter en lång dag med aktiviteter, kan middagen tillagas i det stora köket/allrummet i mitten av huset. Här finns det gott om plats för matlagning och förutom att vara trevligt inrett är köket också välutrustat med dubbla ugnar, diskmaskiner och kylskåp. Avslutningsvis kan den goda maten avnjutas vid rummets långa matbord, där hela familjen kan samlas.

  De goda måltiderna kan också avnjutas på sommarhusets delvis övertäckta terrass. Här kan maten tillagas på grillen, medan barnen hoppar på sommarhusets studsmatta i trädgården.

  Om kvällarna inte tillbringas i terrassens bubbelpool eller bastu kan ni spela spel eller läsa en bok i den trevliga loungen utomhus.
  Sommarhuset har plats för upp till 18 gäster. Det finns sju dubbelrum, och resterande fyra sovplatser finns på loftet. Loftet brukar vara en populär plats att övernatta för barn och ungdomar.

  Alla sommarhus på Rømø har tillgång till ett stort gemensamt lekområde och multiarena utomhus. Här kan barn och de med barnasinnet kvar tillbringa semesterdagarna med att leka i det stora piratskeppet, gunga, åka rutschbana och klättra i klätterställningen. Den grästäckta multiarenan kan användas till fotboll, basket, fottennis, volleyboll och badminton. Vid lekområdet finns också bord och bänkar där de vuxna och övriga åskådare kan mysa och koppla av.

  Från sommarhuset är det endast 350 meter till vattnet på Rømøs östkust. Vill ni bada finns det goda möjligheter till det på Rømøs västkust, och sommarhuset ligger endast fyra kilometer från Lakolk strand.

  Området kommer att vara färdigbyggt till slutet på 2023.

  Inventarier

  • Kylskåp
  • Frys
  • Diskmaskin
  • Mikrovågsugn
  • Kaffemaskin
  • Vattenkokare
  • Tvättmaskin
  • Torktumlare
  • Dammsugare
  • Barnsäng (utan madrass)
  • Barnstol

  Sevärdheter i närheten

  Klicka för att läsa mer om områden och stugor i närheten.

  Se alla sevärdheter i området
  Virtuel reality forlystelse i Universe
  Universe
  Universe är en upplevelsepark där du kan lära dig mycket om teknikens och vetenskapens värld. Naturens krafter åskådliggörs för dig...

  Udsigt over havet ved Hanstholm
  Rømø Lege- og Labyrintpark
  Masser af udendørs sjov i Rømø Lege- og Labyrintpark. Hvis du skal på ferie på Rømø, er en tur til...

  Marked på vikingecenteret
  Ribe VikingeCenter
  Upplev den rekonstruerade vikingastaden Ripa när du besöker Ribe Viking Center. Ta en promenad i den animerade staden, prata med...

  Pressefoto Destination Sydvestjylland
  Ribe Domkirke
  Medborgartornet på katedralen är idag Ribes största turistattraktion. Tornet reser sig 52 meter upp i luften och när du har...

  Bussen til Vadehavet
  Nationalpark Vadehavet
  Utforska Vadehavet - ett av världens största tidvattenområden och en del av UNESCO:s världsarv. Två gånger om dagen växlar området...

  Kommandørgården på Rømø
  Kommandørgården tager jer med på en rejse tilbage i tiden til det farlige liv som hvalfanger på Rømø sidst i...

  Koldinghus Slott
  Koldinghus
  Koldinghus slott är det sista befintliga kungliga slottet på Jylland. Men det har haft fler uppgifter än så. Slottet fungerade...

  Hyrespris från/vecka
  25 078,00 kr
  Inkl. städning
  Boka Din beställning är först bindande när vi har bekräftat din bokning