Hyra stugor med pool vid Nordsjön

 Nordsjön förknippas för många med frisk luft i ansiktet, vita sandstränder, stora glasstrutar och trevliga semesterminnen. Därför kommer många av oss tillbaka om och om igen. På sommaren och under resten av året.

Här finns det goda möjligheter till att koppla av med familjen. Du kommer att känna dig uppfylld av den friska havsluften. Känna den mjuka sandstranden under fötterna. Och kanske ta ett dopp i havet för att svalka dig? Året om för de hurtiga.

Ta med hela familjen till en hyra stuga med pool nära Nordsjön

I ett hyra stugor med pool nära Nordsjön finns det plats för hela familjen. Våra hyra stugor med pool har både tillräckligt med plats och många möjligheter som kan hålla hela familjen sysselsatt i en hel vecka. Här finns det något att göra för alla åldrar. Barnen kan ha roligt i inomhuspoolen medan de vuxna kopplar av i bastun eller möts i ett parti biljard i vardagsrummet.

De flesta av våra hyra stugor med pool har plats för fler än 20 personer. Husen är därför perfekta för en semester för den stora familjen som vill vara tillsammans i en vacker och avkopplande miljö.

Saknar du ett sommarhus som har plats för hela familjen? Se vårt utbud av hus vid Nordsjön.

Sommarhus med pool – badgaranti året runt

Vi ljuger inte när vi säger att det finns något för alla att göra i våra hyra stugor med pool. De flesta av våra hyra stugor med pool har till exempel en pool där både barn och vuxna kan ha roligt. 

Förutom pool har de flesta av våra hyra stugor med pool vid Nordsjön följande faciliteter:

 • Spabad
 • Bastu
 • Bordtennis
 • Biljard
 • Bordsfotboll
 • Dart
 • Spelkonsol
 • Internet
 • XL-kök

Besök de spännande kustorterna vid Nordsjön

Om ni ändå vill ta en paus från avkopplingen på stranden, från att plaska i poolen, från att spela bordsfotboll eller bordtennis, finns det många intressanta kustorter vid Nordsjön som förtjänar att omnämnas:

 • Besök till exempel Blåvand, en livlig och mysig semesterort. Här kan du besöka ett ljusstöperi, glasblåseri, keramikverkstad, ett minizoo och flera spännande museer. Dessutom kan du gå på upptäcktsfärd i de många bunkrarna som finns kvar från andra världskriget.
 • Ni kan också stanna till i Søndervig, som kallas ”porten till Nordsjön”. Här finns direkt åtkomst till en härlig badstrand. Søndervig är en riktig badort, men det finns även klädbutiker, souvenirbutiker och gallerier här när du vill ta en paus från strandlivet. 

Om du är ute efter en mer aktiv semester än att bara ha det mysigt, shoppa och vara på stranden, kan du besöka Hvide Sande där det finns goda möjligheter att fiska från bryggan eller från en båt. Hvide Sande är också en mycket populär plats för att vindsurfa och för andra aktiviteter som wakeboard och vattenskidor.  

18 Personer
7 Sovrum
3 Badrum
Hyrespris från/helg

15 751,00 kr

Inkl. städning
(11)
Hyrespris från/helg

16 951,00 kr

Inkl. städning