Sommarhus med pool

Över 90% av sommarhusen i Danmark, Sverige och Tyskland som återfinns i vårt utbud är utrustade med pool och nybyggnationerna utrustas med pool på löpande band de också!. Inomhuspoolen är hyra stugans största attraktion, särskilt för familjens yngsta medlemmar.

Här får ni ett ”eget badland”

I en stuga med swimmingpool har ni ett ”eget badland”. Det är naturligtvis bara ni som har tillträde till hyra stugan, inklusive poolen, som i regel har motströmsanläggning och rutschkana, spabad och bastu. Barnen älskar att plaska runt och kan göra det i timmar, eller till och med hela dagen.

Poolen är redo att hoppa i när ni anländer

Vi får ofta frågan ”hur lång tid tar det innan poolen kan användas”? Poolen har en konstant temperatur och är redo att användas när ni anländer till sommarhuset. Så det är bara att ta upp badkläderna ur väskan så ni är redo för semesterns första dopp.

Förbrukning i ett poolhus

Energiomkostnaderna betalas alltid efter förbrukning. Förbrukningens storlek beror på hur stort det sommarhus ni hyr är, och hur mycket ni använder de olika faciliteterna. Om ni vill ha ett bud på vilken förbrukning ni kan förvänta er så är ni välkomna att kontakta oss på telefon +45 8725 7165.

Håll förbrukningen nere

Om ni gärna vill bidra till att hålla förbrukningen i det hyrda poolhuset nere rekommenderar vi att ni lägger på skyddet på poolen när den inte används och att ni ser till att svabba golvet i poolrummet om det finns vatten. På det sättet undviker ni att sätta avfuktaren på överarbete.  

Vedersø Klit, Vestjylland Nr. 575

14 Personer
7 Sovrum
3 Badrum
Hyrespris från/vecka

17 047,00 kr

Inkl. städning

Rømø, Sydjylland Nr. 624

14 Personer
5 Sovrum
2 Badrum
Hyrespris från/vecka

21 551,00 kr

Inkl. städning

Blåvand, Vestjylland Nr. 189

24 Personer
10 Sovrum
4 Badrum
Hyrespris från/vecka

35 975,00 kr

Inkl. städning