Sommarhus med biljard

I alla våra sommarhus finns det många olika aktiviteter, t.ex. biljard, dart, bordtennis, fotbollsspel, air-hockey, spelkonsoler m.m. Utbudet varierar från sommarhus till sommarhus så vi rekommenderar att hålla ett öga på de enskilda huspresentationerna.

Man kan spela biljard i nästan alla våra sommarhus

Benämningen biljard täcker en rad olika spel som alla spelas på ett biljardbord. Nästan alla sommarhusen har ett sådant bord, så det finns ingen ursäkt att inte utmana sommarhusets övriga gäster och tillbringa ett par trevliga timmar – eller dagar – runt hyra stugans biljardbord.

Familjens biljardhaj

Ni kan t.ex. ha en turnering och se vem som är familjens bästa biljardspelare. Det är enkelt att göra en turneringsplan. Skriv alla deltagarnas namn på ett papper i en vågrät kolumn och i en lodrät kolumn. Härmed uppstår ett antal fält för varje deltagare som representerar namnen på de deltagare man ska möta i turneringen. På det sättet är det enkelt att hålla ordning på om alla har spelat mot varandra och arket kan dessutom användas till att hålla ordning på vem som vann de enskilda biljardspelen.

Sommarhuset skapar en trevlig inramning för en sådan turnering. Det är inga andra än ni själva i huset så ni kan spela biljard i fred och i lugn och ro så länge ni vill. I flera av hyra stugan finns dessutom en bar i det aktivitetsrum där biljardbordet är placerat så att ni kan njuta av kalla drycker medan ni spelar.

Rømø, Sydjylland Nr. 624

14 Personer
5 Sovrum
2 Badrum
Hyrespris från/vecka

21 551,00 kr

Inkl. städning

Blåvand, Vestjylland Nr. 189

24 Personer
10 Sovrum
4 Badrum
Hyrespris från/vecka

35 975,00 kr

Inkl. städning

Mommark, Sydjylland Nr. 491

30 Personer
12 Sovrum
5 Badrum
Hyrespris från/vecka

40 112,00 kr

Inkl. städning