Husdjur tillåtna 

Hyr hyra stugor där hundar är tillåtna

När hela familjen åker på semester så vill man ju såklart inte lämna familjens fyrbenta medlem ensam hemma. Hunden ska såklart med!

I nästan alla våra trevliga stugor är det tillåtet att ta med sig två husdjur – utan att det kostar extra. Har ni mer än två husdjur, vänligen kontakta oss.

Ta med hunden ut i naturen

Det kan vara härligt med en promenad på stranden – också för den fyrbenta. Men vilka regler gäller egentligen när man tar med hunden?

Enligt naturstyrelsens webbplats ska man först och främst vara uppmärksam på skyltningen vid den lokala stranden. På några platser är det totalt förbud mot att ta med hunden. På de flesta platser är hunden dock välkommen och från oktober till och med mars kan hunden till och med springa fritt, bara man har full kontroll över den. Resten av tiden ska hunden vara kopplad.

Vill man ta en tur i skogen har naturstyrelsen etablerat mer än 150 hundskogar där man kan låta hunden springa fritt, såvida man har den under uppsyn eller nära sig och kan kalla till sig hunden så att den inte stör andra människor eller djur i skogen.

Om hunden är ensam i sommarhuset

Om ni låter hunden vara ensam i huset är det naturligtvis ert ansvar att den inte förstör i huset eller inventariet. Ni ska dessutom se till att poolteknikern kan få tillgång till husets swimmingpool. Serviceteknikern kan också komma vid tillfällen när ni inte själva är i huset.

Väntar på utvärderingar
24 Personer
10 Sovrum
4 Badrum
Hyrespris från/helg

24 623,00 kr

Inkl. städning
Väntar på utvärderingar
14 Personer
7 Sovrum
3 Badrum
Hyrespris från/helg

11 371,00 kr

Inkl. städning
Väntar på utvärderingar
18 Personer
7 Sovrum
3 Badrum
Hyrespris från/helg

15 710,00 kr

Inkl. städning