Om VillaVilla

VillaVilla har sedan starten 2003 specialiserat sig på att hyra ut semesterhus med gott om plats för upp till 30 personer. År 2022 bytte företaget namn från Lyxstugor.se till VillaVilla.

Konceptet bakom konstruktionen av husen är ett mycket välsorterat underhållnings- sortiment, så att varken regn eller rusk kan förstöra semestern. De flesta husen är därför inrättade med massor av spännande aktivitetsmöjligheter, som till exempel biljard, bordtennis, airhockey, fotbollsspel, dart och Playstation.

I semestret med pool är det badväder året om eftersom alla husen är inrättade med spabad och bastu. De flesta husen har ett eget ”vattenland” med stor pool, vattenrutschbana och motströmsanläggning.

Ni kan alltid hitta ett nytt kvalitetshus hos oss. Semestret ligger i de mest natursköna områdena nära strand och vatten i Danmark, Sverige och Tyskland.

När du hyr ett hus utav oss är du alltid garanterad en god service som lever upp till husens höga standard och kvalitet. Varje hus har sin egen servicekonsulent som även har kunskaper kring området och som gärna hjälper till med tips och råd.

Vi håller till på kontoret i Viborg på Jylland, där vi servar kunder i Skandinavien och Nordeuropa. Vi finns alltid att nå via telefon +45 8725 7165 vid frågor, och Ni är naturligtvis också mycket välkomna att kontakta oss på [email protected].