Har ni något att fira? Samla familjen i ett sommarhus

Ska ni ha fest?

En härlig sommarstuga kan vara den perfekta lokalen för er nästa fest, oavsett om det handlar om en jämn födelsedag, ett guldbröllop eller något helt annat.

Det finns plats för upp till 24 övernattande gäster och sommarstugan bjuder på en massa aktiviteter för alla åldrar. Husets kärna består av en stor rymlig matplats där alla kan sitta tillsammans under en trevlig festmiddag.

När man väljer att hålla festen i en hyra stuga med pool har man friheten att organisera allt man vill ha. Detta gäller allt från bordsdekorationer till maten. Våra största hus är utrustade med mikrovågsugn och frys samt två ugnar, spisar, kylskåp och diskmaskiner – så här är det inga problem att laga mat till många personer. Om du inte har lust att laga mat själv kan du alltid välja att få maten hemlevererad utifrån.

Bar med kylskåp

I flera av våra hus finns det bar med kylskåp i husets aktivitetsrum där man kan mixa drinkar och servera kalla drycker till gästerna. Sök efter ett sommarhus med bar här.

Kommentarer från hyresgäster

”Vi ville gärna fira vårt kopparbröllop och kom fram till att det var en bra idé att hyra ett semester med pool i en vecka. Vi hade två fester i huset. En för familjen och en för våra vänner. Vi lagade själva all mat och det var gott om tid att förbereda under dagarna mellan festerna, så det trivdes vi faktiskt med”, berättar Lene Røge

Har du frågor om hur du bäst kan planera din stora dag i en hyra stuga med pool, kontakta oss på tel. +45 8725 7165.

Väntar på utvärderingar
24 Personer
10 Sovrum
4 Badrum
Hyrespris från/helg

24 623,00 kr

Inkl. städning
Väntar på utvärderingar
24 Personer
9 Sovrum
4 Badrum
Hyrespris från/helg

24 610,00 kr

Inkl. städning
Väntar på utvärderingar
24 Personer
9 Sovrum
4 Badrum
Hyrespris från/helg

18 133,00 kr

Inkl. städning