• Skagen

Stuga nära Skagen

Upptäck Skagen – ett semesterparadis beläget i Nordjylland

Skagen är ett semesterparadis i Danmark som har något för alla. Med sandstränder som sträcker sig över fem mil finns det imponerande vidder att utforska under en heldag i solen, och det finns perfekt förutsättningar för badsugna barnfamiljer. Gästhamnen i Skagen är ett populärt resmål och under sommaren erbjuder staden ett livligt restaurangliv och andra nöjen.

Beläget på Nordjyllands spets är Skagen den nordligaste staden i Danmark. Strax norr över, längst ut på udden vid Grenen kan man bevittna ett mäktigt naturfenomen där vågorna från Skagerrak och Kattegatt möts. Kraften som uppstår vid detta möte gör det förbjudet att bada vid Grenen, men man har möjlighet att doppa fötterna i det grunda vattnet och stå med en fot i varje hav.

Strax söder om Skagen ligger Europas största vandrande sandöken, Råbjerg Mile. De väldiga sanddynorna är ett perfekt resmål att besöka över en dagsutflykt.

15

Attraktioner

7

Stugor

Njut av semestern i en stuga med pool nära Skagen

I Ålbæk nära Skagen kan ni hyra en trevlig stuga med pool, spa och bastu. I stugorna finns det även goda aktivitetsmöjligheter för hela familjen där ni bland annat kan underhålla er med bordtennis, biljard och fotbollsspel. Ålbæk erbjuder även vackra vita barnvänliga stränder där ni kan bada i det rena och lugna vattnet.

Ålbæk Strand, Nordjylland
Ålbæk ved Skagen - sommerhuse til udlejning tæt på Skagen i Nordjylland

Ålbæk, Nordjylland Nr. 523

18 Personer

7 Sovrum

3 Badrum

Hyrespris från/vecka

18 533,00 kr

Inkl. städning

Ålbæk, Nordjylland Nr. 500

26 Personer

10 Sovrum

4 Badrum

Hyrespris från/vecka

25 962,00 kr

Inkl. städning

Ålbæk, Nordjylland Nr. 440

24 Personer

9 Sovrum

4 Badrum

Hyrespris från/vecka

24 565,00 kr

Inkl. städning