Hyra stuga med XL-kök

SOMMARSTUGOR MED GOTT OM PLATS TILL GEMENSAM MATLAGNING

När vi firar semester tillsammans vill vi gärna vara tillsammans, koppla av och dela upplevelser. Det behöver inte vara något stort, som en tur till Legoland, varje gång. Det kan även vara en trevlig upplevelse att laga mat tillsammans.

Alla de trevliga hyra stugorna har stora, ljusa kök där ni kan laga mat ihop. Låt barnen i olika åldrar vara med och tvätta, skala eller skära grönsakerna. Det är ofta inte så viktigt vad uppgiften är, så länge man får vara med.

Vad som står på menyn är helt upp till er. Kanske skulle barnen få bestämma? Kökets utrustning utgör i alla fall inga begränsningar i en hyra stuga.

Även i de minsta av våra hyra stugor finns det gott om plats vid bordet och självklart finns alla redskap som man vanligtvis hittar i ett ”modernt kök”, dvs. diskmaskin, ugn, mikrovågsugn, spis, kylskåp och frys.

Grilla är också något vi älskar att göra tillsammans. Det är trevligt att tillbringa en ljus sommarkväll tillsammans på terrassen, vilket det också finns goda möjligheter till i en sommarstuga som har grill och trädgårdsmöbler. I det stora huset finns det dessutom två grillar, för det ska självklart gå att laga mat till alla.

Efter en god natts sömn är det dags för morgonkaffet, som kan drickas på terrassen. Ingen i sommarstugan ska behöva vänta på morgonkaffet eller brödet. Det finns nämligen också kaffebryggare, vattenkokare och brödrost i alla stugor.

XL-kök – när det är många som ska ha mat

De flesta av de stora husen för 18 eller fler personer, och några av husen för 16 personer, är utrustade med XL-kök.

I ett XL-kök är det inga problem att laga mat till många människor, eller att städa upp efteråt. Det betyder nämligen att det finns dubbelt upp av diskmaskiner, spisar, ugnar och kylskåp. I flera av de största husen finns det dessutom 2 diskhoar.

Nedan kan du se exempel på stugor med XL-kök, men det är även möjligt att söka specifikt efter ett sommarhus med XL-kök för en bestämd period och i ett särskilt område.

24 Personer
9 Sovrum
4 Badrum
Hyrespris från/helg

24 610,00 kr

Inkl. städning
18 Personer
7 Sovrum
3 Badrum
Hyrespris från/helg

15 710,00 kr

Inkl. städning