• Danmark
  • /
  • Helgvistelse i en stuga med pool

Helgvistelse i en stuga med pool

Hyr en stuga med pool till en minisemester i Danmark

Under veckorna 2–5 och 46–50 kan alla våra hyra stuga med pool hyras helgvis, perfekt för en minisemester i Danmark utöver det vanliga. Ni kan boka i precis så god tid som ni önskar. Dessutom kan många av husen hyras helgvis i februari och ända till slutet av april (påsken undantagen). Under övriga veckor i vår och höst kan enskilda hyra stuga med pool vara öppna för helguthyrning. Du ser det enklast genom att göra en sökning på den specifika helgen. 

Vi har hyra stuga med pool i många delar av Danmark. Vi har hus på Bornholm, Jylland, Själland, Lolland, Fyn, Falster och Møn.

En minisemester i en hyra stuga med pool, spabad, bastu och massor av aktiviteter i husets aktivitetsrum kan vara en trevlig paus i en jäktig vardag. Hela familjen kan få tid för att vara tillsammans. Vi kan till exempel rekommendera en turnering i bordtennis eller fotbollsspel.

Det brukar vara mycket populärt, särskilt bland familjens barn, att ha ett ”eget badland” och dessutom ger de många aktiviteterna en minisemester med mycket lek och skratt.

Ska barn, svärdöttrar/svärsöner och barnbarn samlas?

Det finns plats för upp till 30 övernattande gäster i hyra stuga med poolen, så det är också upplagt för att hyra ett hus för en helg när 70-årsdagen ska firas, eller bara för den årliga familjesammankomsten.

Många hyr en hyra stuga med pool för en helg då de gärna vill samla familjen men det egna huset hemma kanske är för litet för att alla ska kunna få plats för att övernatta.

Vi hjälper gärna till att hitta det rätta huset för er helgvistelse. Kontakta oss på telefon +45 8725 7165.

Grenå Strand, Østjylland Nr. 604

16 Personer
7 Sovrum
2 Badrum
Hyrespris från/vecka

14 027,00 kr

Inkl. städning

Hostrup strand, Limfjorden Nr. 603

12 Personer
4 Sovrum
2 Badrum
Hyrespris från/vecka

11 108,00 kr

Inkl. städning

Bratten Strand, Nordjylland Nr. 602

26 Personer
10 Sovrum
5 Badrum
Hyrespris från/vecka

34 960,00 kr

Inkl. städning
Anpassa