Miljövänlig semester utan överraskningar

Boka er semester i ett sommarhus med värmepump, och hjälp både miljön och din ekonomi.

Letar du efter en semesterupplevelse som gör både klimatet och din plånbok nöjd? Då har du hamnat rätt. En semester i VillaVillas sommarhus passar dig som tänker på klimatet och samtidigt inte vill kompromissa med allt som gör semestern rolig för dig och din familj.

Utöver aktivitetsrummet, med biljard och bordtennis, poolen, bubbelpoolen och bastun bjuder sommarhuset på ett helt unikt teknikrum, som gör vistelsen i ditt VillaVilla-hus extra underhållande. Över 90 % av VillaVillas sommarstugor är utrustade med värmepump från Vølund, som levererar ungefär 3,5–5 gånger mer värmeenergi som den använder i elenergi. Det gör värmepumpen till marknadens mest energieffektiva lösning, och innebär att du inte får samma prisökning när elpriserna stiger, jämfört med en vistelse i ett sommarhus med t.ex. element. Det är bra både för klimatet och din semesterbudget.

Badgaranti utan lång transport

Du behöver inte flyga hela familjen långt söderut för att kunna bada på semestern. I ett hus från VillaVilla i härliga Danmark kan ni bada i poolen och ta en drink i baren när som helst under dagen. På så sätt sparar ni på koldioxidutsläppen utan att behöva kompromissa med att ha det hemtrevligt och tillbringa tid med familjen.

Förbrukningspriser

Du kan se det gällande förbrukningspriset för din vistelse med den hyresgästinloggning som du får när du bokat ett sommarhus. Om du behöver ett prisförslag på vistelsen innan du bokar sommarhuset är vårt bokningsteam alltid redo att hjälpa dig. Om du vet hur stort sommarhus du vill hyra, när och hur många gäster ni blir kan vi ge ett prisförslag för er förbrukning. Det ska kännas tryggt att hyra ett sommarhus från VillaVilla.

Spara på energin

✅ Kom ihåg att lägga poolskyddet över poolen när den inte används. På så sätt sparar du på strömmen till poolrummets avfuktare.

✅ Kom ihåg att torka upp vatten från poolrummets golv. Det håller användningen av avfuktaren och därmed elförbrukningen nere.

FAKTA

  • VillaVilla har funnits sedan 2003 (tidigare under namnet Lyxstugor.se) och har idag över 7 000 uthyrningar med runt 100 000 gäster varje år.
  • Vi specialiserar oss på uthyrning av stora lyx- och aktivitetshus för semestern, med plats till flera familjer, i Skandinavien och Nordtyskland.
  • När du hyr ett lyxhus hos oss får du alltid god service, som lever upp till sommarhusets höga kvalitet och standard. Här skapas varje dag upplevelser och minnen för livet.